Donald Trump a következő Hitler

2016. május 9. 17:08

Ozzy Osbourne
Welt am Sonntag

Donald Trumptól kiráz a hideg. Trump a következő Hitler. Ez egy őrült. Interjú.

Amikor önt 2002-ben meghívták George W. Bushhoz a Fehér Házba a tudósítók vacsorájára, nem viselkedett olyan jól, mint az angol királynőnél. Amikor Bush kimondta az ön nevét, ön felugrott az asztalra és azt ordibálta, hogy yeah, yeah, yeah. Mégis mi vitte rá erre?

Jézus Krisztus! Azért utána rögtön visszamásztam a helyemre, és illedelmesen ültem végig az asztalnál. Ez röviddel szeptember 11-e után történt. Nagyon kemények voltak az est biztonsági intézkedései. És hát ja, elég részeg voltam azon a Fehér Ház-beli estén.

Ha megnézi a jelen amerikai választási kampányát, látja: az egyik jelölt van annyira excentrikus, mint ön.

Donald Trumptól kiráz a hideg. Számomra Trump a következő Hitler. Ez egy őrült. Egy bizonyos fokig meg tudom érteni, miért tud ennyi amerikait pont ez a fickó megszólítani. A kampányát saját maga finanszírozza és beszéli a munkásosztály nyelvét. A Fehér Ház viszont nem fog neki összejönni. Az elnököt Hillary Clintonnak hívják majd. A politikusokat amúgy eleve nem értem. A csillagokat is leígérik az égről, aztán saját szavukat se tartják be. Bármikor is kérdeznék tőlem, lennék-e politikus, azt mondanám, soha az életben. Soha!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://fesztival.mandiner.hu/trackback/22340