Vajna Tímea exkluzív beszámolója Cannes-ból

2016. május 24. 16:17

Vajna Tímea
Life.hu
Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról az érdekességekről, amik velem történnek.

„Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról az érdekességekről, amik velem történnek. Andyt idén is elkísértem az év egyik legfontosabb filmes eseményére, a cannes-i filmfesztiválra, így az első posztom Cannes-ról szól.

(…)

A világ egyik legcsodálatosabb helye az Hôtel du Cap. A szálloda mesés parkja és sziklába vájt medencéje szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A teraszon pedig minden évben a filmipar legfontosabb szereplői ebédelnek ez a férjem kedvenc helye, amikor belép, az ismerős rendezők, producerek hangosan kiabálva köszöntik.

Egy ilyen ebéd közben lépett be az ajtón Leonardo DiCaprio is a »bandájával« és pont velünk szemben foglaltak helyet. Egy nagyon vékony, magas, fiatal modell lány volt a társaságban, de vele egy fél mondatot sem beszélt, inkább csak a haverjaival, és átment a másik asztalnál ülő Robert de Niróhoz, akit tisztelettel köszöntött. A stílusát tekintve Leo nem nagyon foglalkozik a külsőségekkel, kis pocak, borosta, rövid kockás ing nagyapasapkával amit a Coachella fesztiválon is viselt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát igen!
Andi nem Leo. Ennyi van a szösszenetben
Nevetségesen primitív.

Hát, csak izzadjon!

"Egy nagyon vékony, magas, fiatal modell lány volt a társaságban"

Mindenki hozza a saját kurváját. Add meg a számodat de Nirónak, hátha felhív majd, ha Andy hörcsög exitált egy bableveszabálás után.

Azt azért nem gondolom, hogy Vajna sok pénzt hagyna rá.

Annyival biztos öregebb, hogy Tímea nemigen lesz öregecskedő feleség ebben a nászban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés