Ott voltam az Eurovízió előselejtezőjén

2016. június 3. 15:01

Szulák Andrea
Origo
De akkor Románia és Szlovákia is egy-két pontot adott csak a produkciómra, annyira nem voltak jók a diplomáciai viszonyok.

„Freddie eurovíziós szerepléséről mit gondol?

Sajnálom, hogy ő csalódottságot érzett, nem kellett volna. Hogy kijutott oda, az már önmagában valami, szerintem ott már bármilyen helyezést jó elérni. A környezete vagy a sajtó részéről volt talán egy kis felelőtlenség, hogy megelőlegezték neki, hogy benne lesz a legjobb ötben. Freddie-nek nem kéne ezt szakmai fiaskóként felfognia. Egy nagyon izgalmas hang, jó karakter, most kéne elhinnie, hogy tud valamit, különben megreked az úton. Drukkolok neki.

Ön nem volt csalódott annak idején? (1993-ban Szulák Andrea képviselte Magyarországot az Eurovízión, de a kelet-európai elődöntőn nem jutott tovább – a szerk.)

Nem, mivel pontosan tudtam, hogy mire megyek ki. A volt szocialista országokat akkor engedték be először az eurovíziós körbe, de úgy, hogy számukra volt egy külön előselejtező. Ma már ez talán másképp menne, de akkor Románia és Szlovákia is egy-két pontot adott csak a produkciómra, annyira nem voltak jók a diplomáciai viszonyok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerencsére nem nézek/hallgatok semmit, amire szavaznak.
Egyszer néztem meg itthon valami "dalversenyt", hányinger volt a zsűri gügyögése.
Ja: Láttam még azt a műsort, ahol egy igazi hang is fellépett, de ott valami Renáta nyert, mert trendin nézett ki.
Szulákot is hallottam már énekelni. Jobb, mint az átlag, de nem Edith Piaf.

Ahány szál szakálla van. :-))

2x vettek részt! Úgy három éve láttam őket Budapesten, az A38-as hajón, zseniálisak voltak. Csont nélkül benne vannak nálam a világ 5 legjobb etnopunk zenekarában. Keress körbe a you tube-one rengeteg fantasztikus klipet fogsz találni, jobbakat, mont az eurovíziós cucc. Nekem a Buna Dimineata (Jó reggelt) és az Everybody in the casa mare (Everybody a tisztaszobában) a két kedvencem, de a DJ Vasile és a Hardcore Moldovanesc szintén gyöngyszemek.

https://www.youtube.com/watch?..

Ha szakmai zsűri adja a pontokat, nem feltétlenül.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés