Hazai sztárokkal debütál a Hollókői Ördögfiak Fesztivál

2016. július 5. 14:43
Halott Pénz, Odett, az UP! és Bye Alex, Molnár Ferenc Caramel, a Belmondo valamint az idén 20 éves Hungarian Astronaut című albumával turnézó Anima Sound System is fellép a vadonatúj Hollókői Ördögfiak Fesztiválon a hétvégén.

Új könnyűzenei rendezvénnyel várja a látogatókat az UNESCO Világörökség-listáján is megtalálható nógrádi falu. A hollókői várban július 9-én és 10-én olyan kétnapos fesztiválprogramot nyújtsanak az odalátogatóknak, amely megjelenésében és tartalmában is illeszkedni igyekszik Észak-Magyarország egyik legszebb településének eseménysorozatába.

Az új fesztivál logója

 

A helyi legendáriumból kölcsönzött névvel felvértezett koncertsorozat olyan kortárs előadókat vonultat fel, mint a Halott Pénz, Odett, az UP!, a Belmondo és Bye Alex. A különleges atmoszférájú helyszínen speciális akusztikus műsorral lesz látható Molnár Ferenc Caramel, valamint az idén 20 éves Hungarian Astronaut című albumával turnézó Anima Sound System is. 

A koncertek mellett a látogatók megkóstolhatják a palóc gasztronómia jellegzetes ételeit: a palóc levest, a tócsnit vagy akár a kemencében sült kenyérlángost. A fesztiváljeggyel látogatható lesz a hollókői vár, az ófalu, és a Guzsalyas ház is. 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában