Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Sound fellépőinek öltözőjében

2016. július 11. 8:58
Két eszméletlen lányt találtak a takarítók fellépő DVBBS nevű duó öltözőjében a Balaton Soundon. Az elektronikus zenészeket a Liszt Ferenc Repülőtéren érték el a rendőrök – írja a Bors, amelynek értesüléseit a Sziget Iroda is megerősítette. Utóbbiak közölték azt is, hogy a történtek miatt lemondták a duó szigetes koncertjét.

A Bors cikke szerint két eszméletlen lányt találtak a takarítók a Balaton Soundon a DVBBS nevű elektronikus duó öltözőjében a földön. A lap informátora szerint azonnal mentőt hívtak hozzájuk, az egyik lány édesanyja pedig amint tudomást szerzett a történtekről, rögtön feljelentést tett a rendőrségen.

A zenészeket már Budapesten, a Liszt Ferenc Repülőtéren érték utol a rendőrök. Azt egyelőre nem tudni, hogy a DVBBS tagjai tudták-e végül tisztázni magukat és elengedték-e őket. A rendőrség hétfőre ígért tájékoztatást az ügyben a lapnak.

A Bors szerint a két lány a DVBBS koncertjén az első sorban szórakozott, a zenekar tagjai innen hívták fel őket a színpadra, később pedig az öltözőbe. Mindezt a lap szerint a Sziget Iroda szervezői is megerősítették.

A kanadai DVBBS duó szombati, kora esti koncertje alatt a zenekar tagjai a rajongótáborból néhány lányt hívtak fel a színpadra, majd a koncert után a backstage-be, az öltözőjükbe (...) Később, amikor már a zenekar elment, kollégáink az öltözőben hagyott, rosszul lévő lányokra lettek figyelmesek, emiatt azonnal értesítették a Sound egészségügyi szolgálatát, majd a rendőrséget is. A lányok a zenekar vendégeként voltak ott, beszökni nem lehet, szigorúan védik ezt a területet. A formáció szigetes koncertjét a történtek miatt le­mondtuk” – közölte a Borssal a Sziget Iroda.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés