Aki lotyót akar venni, a Soundra kell annak menni?

2016. július 13. 15:41

Vona-Szabó Krisztina
Igenélet
Hogyan dőltek le falak, hogyan intézményesült a prostitúció az élet minden területén, miért gondolják úgy fiatal nők, hogy bármilyen apróságért szét kell tenniük a lábukat?

„Két ájult lányt találtak az egyik rasztafári tuctuc zenekar öltözőjében a takarítók a Balaton Soundon. Valahol az asztal alatt feküdtek magukról sem tudva, miközben a két »dídzsé« már a repülőtéren üldögélt a következő helyszínre tartva. A lányok a duó »vendégeiként« kerültek a backstage-be. A két jóravaló fiatalember biztosan a lemezgyűjteményét kívánta megmutatni a hölgyeknek, s ők is biztosan arra voltak kíváncsiak. Sajnálatos, ami történt, de nem egyedi.

Egy buliportál helyszíni beszámolójából kitűnik, hogy az első bekezdésben idézett cinikus sorok bizony nagyon is helytállóak. 18-25 éves lányok mesélnek arról, hogyan és kikkel és hányszor szexeltek hetijegyért, fiúk magyarázzák, hogy ez bevett gyakorlat, minden évben így szednek fel nőket. Gyakorlatilag belengetnek egy napi vagy heti belépőt, s még válogathatnak is a jelentkezők között. Kurvacasting, ha úgy tetszik. A lányok is tisztában vannak azzal, hogyha olcsón akarnak bulizni, akkor cserébe szolgáltatást kell nyújtani a »gáláns lovagoknak«.

A kérdés már csak az, hogy jutottunk idáig. Hogyan dőltek le falak, hogyan intézményesült a prostitúció az élet minden területén, miért gondolják úgy fiatal nők, hogy bármilyen apróságért szét kell tenniük a lábukat. (...)

Nem tudom a megoldást, nem tudom, vagyis inkább nem hiszem, hogy ez a jelenség visszafordítható. Mert ahogy egyre tágabb az olló a realitás és a média által közvetített, valóságnak hazudott illúzió között, úgy lesz egyre alacsonyabb az ingerküszöb is. Úgy fognak egyre kevesebbért vetkőzni a lányok, úgy lesznek egyre gátlástalanabbak a »szexuális ragadozók«, s úgy csontosodik meg az élet minden területén a prostitúció, kimondatlanul is.

S ha a magamfajta, majdnem középkorú, ábrándos lélek szerelemről, házasságról, élethosszig tartó egymás mellett élésről, a jóban-rosszban baromi nehéz, de mégis léleknemesítő jelenségéről beszél egy mai tizenévesnek, bizony csak lekicsinylő pillantás és/vagy gúnyos röhögés a válasz. Ugyan már, mama!

Nagyon sajnálom a mai fiatalokat, és előre rettegek, milyen lesz a világ néhány év múlva, mire a fiam is »eladósorba« kerül. Remélem, ő kifogja azt a lányt, aki nem jár elektronikus fesztiválra.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szabó-Vona! :)

A történet dióhéjban: A lányok szerint: A zenészek végigmustrálták a közönséget és kiválasztottak hat lányt, a forrás szerint "felhajtók" segítségével.

Már a színpadon vodkás üveget nyomtak a kezükbe, majd a konténerben pálinkás pohárba töltöttek nekik valamit, amitől elájultak. Feltehetően egy újfajta drogot tartalmazott az ital.
Erőszakról konkrétan még senki sem beszél. Egy TV-s személyiség lánya is érintett.

A kérdésem az, mivel ilyen szutyok helyekre senki sem jár a családomból, hogy van-e jelentősége annak, hogy kiket "hajtanak fel" a zenekar szórakoztatására?

A másik az: A rendőrség miért hagyta távozni a "zenészeket" ???

attól mert vki szereti az elektronikus zenét nem lesz kurva.
egyxébként mindenki azzal fizet amivel tud, egyesek a lábuk közével. nincs ebben semmi fura

egyébként nekem nem azzal van bajom,hogy megteszik,hanem hogy egy Sound jegyért...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés