„Még avokádót is kértek, bazdmeg” – Lemondta koncertjét a Megadeth

2016. július 18. 07:35

Eltörött a basszeros lábujja, lemondta koncertjét a Megadeth zenekar. A Rockmaraton kissé feldúlt szervezője közölte ezt a közönséggel.

Rendesen kiakadt a dunaújvárosi rockmaraton főszervezője, miután a főattrakciónak szánt Megadeth zenekar basszusgitárosa belerúgott egy kőbe, eltörte a lábujját, majd lemondták koncertjüket. Varga Zoltán, a fesztivál operatív szervezője csalódottan és indulatosan számolt be erről a zenekarra váró tömegnek. „Beültek az autóba és elmentek vissza Budapestbe, az ötcsillagos kempinskis hoteljükbe, bazdmeg” – foglalta össze az eseményeket Varga. Ezután elmondta: a Megadeth 45 ezer dollárért vállalta a fellépést, a közvetítő ügynökségek pedig még további összeget kaptak a fesztiválért.

Tudjátok mennyi volt a szállásuk? A Kempinskibe' szálltak meg és tudod milyen cateringet kértek? Hogy még avokádót és faszomtudja milyen gyümölcsöt is kértek bele bazdmeg! Utána meg bazdmeg, elmentek haza. Kibaszottul sajnálom” – Zárta szavait Varga. Egy másik szögből készült videón az is látszik, mit mutatott Varga az avokádó említése után:

A bejegyzés trackback címe: https://fesztival.mandiner.hu/trackback/23501