Kőbánya válasza az avokádós Megadeth-re

2016. július 18. 14:17

Az őszinte, kőkemény magyar rockugar most egy emberként vág vissza a Los Angeles-i műmájereknek.

2016. július 18. 14:17
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

deak_bill_megadeth.jpg

Nagy fesztiválport vert fel és felkavarta az állott sört a magyar rockmetál berkekben az, hogy a basszer lábujjtörése miatt elmaradt a régen egy ideig híres amerikai Megadeth metálbanda koncertje Dunaújvárosban. A fesztivál szervezője keresetlen szavakkal jelentette be az avokádórendelő, kempinskiző thrash metal banda lelépését törött lábujjú elbicegését. Az őszinte, kőkemény magyar rockugar most egy emberként vág vissza a Los Angeles-i műmájereknek. Mi sem szállhatunk ki a bandwagonból!

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lucabrasi
2017. február 19. 19:17
ez az Bill, adjál nekik!
*ufó*
2016. július 26. 13:26
Nem baszod meg bazmeg, hogy én Téged egy kiérdemesült fidesznyiknek hittelek, miközben korosztálycsúszásban vagy, miként én is, aki csak a nővérétől hallotta, hogy kopaszkutya örs akart lenni egy osztály a suliba', de nem engedélyezték nekik '85 jókedvünk nyarán ? :) The Rolling Stones - When The Whip Comes Down (Live) https://www.youtube.com/watch?v=oBlLbNVBKCc Ez a korosztály csúúúsz - ez a Kőbánya blúúúúz Ez nem a Felcsúúúút - ez a KőŐőŐőbánya blues
cutcopy
2016. július 24. 08:03
Csókoltatom a Kopaszkutyát, bár korosztálycsúszásom miatt jóval később láttam, de a mai napig imádom ezt a filmet, SzomjasGyuri rulez..! )
*ufó*
2016. július 19. 01:43
Távol álljon tőlem, hogy Rob Halfordot egy kalap alá vegyem Finkelsteinnel, de ez a szám, ez a hang, ez a minden. Van, aki művész - nem tehet róla, az lett rokkanrolla. Van, aki fideszköcsög, és egészpályás letámadásban lebőgött. Judas Priest-Diamonds and Rust https://www.youtube.com/watch?v=mIC7KQPDuDc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik