Szégyenünk

2016. július 20. 8:44

A szerk.
Népszabadság
Rendezett szellemű országokban leginkább a szélsőjobb szítja az idegenellenes indulatokat, amit azonban nálunk sikerült a hivatalos kormányzati politika meghatározó elemévé tenni.

„Igaz, rendezett szellemű országokban leginkább a szélsőjobb szítja az idegenellenes indulatokat, amit azonban nálunk sikerült a hivatalos kormányzati politika meghatározó elemévé tenni.

Azt viszont még a fenti keretek között sem engedhetnénk meg magunknak, hogy szembemegyünk általános nemzetközi egyezményekkel, uniós jogi normákkal. Utálhatjuk a hazájukat többnyire nem jókedvükből elhagyó embereket, de ha a kabinetnek nem tetszik is, hogy menedékjogért folyamodnak százak, ezrek, mindenki kérelmét tisztességes eljárásban ki kell vizsgálni. Tavaly ősz óta erről azonban végképp nem lehet beszélni.

Mára eljutottunk odáig, hogy egy német tartományi bíróság kimondta: egy szír menedékkérőt azért nem lehet Magyarországra visszaküldeni, mert fennáll az önkényes fogva tartás veszélye, s ha rács mögé kerül, a személyzet különös keménységgel és brutalitással bánhat vele. Úgy látják tehát, hogy nálunk már nemcsak utálják, diszkriminálják, hanem verik is a »migránsokat«, akik többnyire valójában menekültek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rendezett szellemű országokban az ellenzék is
nemzeti érzelmű.

Válaszok:
pollip | 2016. július 20. 9:03

Nem a szégyenünk, hanem a biztonságunk!!!!!!!!

magyar ballib nem veszi észre az európai ballib fordulatait, közelítenek a mi véleményünkhöz: osztrákok, franciák-és most csak a politikusokat említettem, ugyanis a "népek" már régen velünk vannak:-))

Szégyenük

Rendezett szellemű napilapnál a példányszám nem csökken, hanem növekszik.

A fogalomkészlet hamis és hazugság.

Rendezett szellemiségű orstzágok=cenzura azok ellen akik a normális önvédelmet kérik számon.

Szélsőjobb=a normalitás, amelyet a szélsőségesen neoliberális diktatura eröltet az emberekre.

A szégyen, hogy ezek az emberek MÉG bennünket fasisztázhatnak, miközben ők építenek egyre erőszakosabb diktaturát.

Válaszok:
Tündér_Lala | 2016. július 20. 10:06

Vannak. 0.00-tól +1.00-ig végtelen számban.

Az általad menedékkérőknek nevezett személyek nem lehetőségre vágynak, hanem már általunk, szüleink által megtermelet javakra ácsingóznak. Ha Te szívesen dolgozol másokért, akkor legyen meg neked is az akaratod, lehet menni pl. az ISIS-hez szexrabszolgának. De torz világképed ne kérd számon a normalitást jelentő többségen!

Ezen a skálán az internacionalizmus 0-tól -1-ig terjed!!!

1. A mépvándorlásra mióta vonatkozik bármi is?
2. Az állítás téves. A fejlett nyugat gazdagsága már rég nem a gyarmatokból származik, hanem világképünkből, értékrendünkből, iskolarendszerünkből, jogszabályainkból.
3. Én nem ácsingózom más javai után, hiába vádol ezzel. Ellenben kedvencei annál inkább.

Maga valóban nagyon ostoba.

Istenem, hogy nekünk ellenzékből és ellenzéki sajtóból is csak ez a minősíthetetlenül gyenge szint jut... Rendezett szellemű országokban az ilyen A szerk. féle véleményeket hangoztatóakt kellemes, ám zárt elmegyógyintézetekben kezelnék halálukig. A tisztelt A szerk. által rendezett szelleműnek nevezett országokban csak az utóbbi időkben kezdeményezték a keresztek levételét a templomokról, nehogy sértse a bevándorló muszlimokat; kezdeményezték a vérfertőzés és a nekrofília törvényesítését; számonkérték a vonaton fejszével csapkodó tisztelt migránst lelövőket, hogy miért nem csak hatástalanították az elkövetőt; vagy éppen az uborka görbületi szögével foglalkoznak iparszerűen. Ha ez a rendezett szellem, akkor köszönöm, nem kérek belőle.

Klubrádió, ATV, Népszabadság, Népszava, Magyar Nemzet, mindegyik az idegeneket védi.

No de ki itt az idegen? A Magyarországon élő zsidóság nem idegen,államalkotó integráns része a nemzetnek. Miként a németek, a horvátok, a szerbek, a szlovákok, a ruszinok, a románok, a szlovének, a vendek, az örmények, a bolgárok, s természetesen a cigányok is. S a többségi akarat szerint ezt nem kellene afgánokkal, tamilokkal, palesztinokkal bővíteni.

A fenti médiák a magyarországi zsidóság vitális érdekeivel ellenkezően szítják naponta a gyűlöletet, vetik el naponta a békétlenség magját.

Akkor, amikor a nemzeti összetartozásra, a Magyarországon élők kölcsönös tiszteletére, megbecsülésére lenne a legnagyobb szükség.

Posztodat olvasva kétlem, hogy valaha is rendezett szellemű ország leszünk.

Dodó! Te jössz!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés