Zacher Gábor jótanácsai a Szigeten bulizóknak

2016. augusztus 9. 14:19
Nem ajánlja az ivászatot és a drogozást Zacher Gábor. A toxikológus szerint nem azért kell elmenni a Szigetre, hogy fél óra alatt összeokádva egy fa alatt találd magad, aztán a mentőautóban ébredj.

Zacher Gábor toxikológus személyes hangvételű videót küldött a Szigeten bulizóknak. A szakember nem ajánlja a mértéktelen ivászatot, a drogozást pedig egyáltalán nem. Szerinte nem azért megy el az ember a Szigetre, hogy fél óra alatt kiüsse magát és egy fa alatt találja magát. Már csak azért sem, mert arra ébredni, hogy egy mentőautóban Zacher Gábor köszön neki, nem egy kellemes élmény. 

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ez tetszett. Bizony, a szülő feladata úgy nevelni a gyerekét, hogy az adott helyzetben megfelelő döntéseket tudjon hozni. Nem elzárni, elszigetelni kell a világtól, hanem öntudatos, gondolkodó emberré nevelni. Persze ez nehéz, ha már a szülő sem az.

személy szerint én ezt is teszem, mivel amúgy a közelében lakom.
De Zacher azokhoz szólt, akik mennek.

Persze hogy nem, oda BASZNI megy az ember, mint ahogy a balaton soundra is.

Ha a Ganz-Mávagból kitakarítanák a kínai szintetikus drogok importőreit, akkor a Sziget Fesztivál is normálisabb lehetne.

Más: A minap hallottam valahol, hogy észak-Magyarországon is megkezdték a szintetikus drogok gyártását az ázsiaiak egy nagy vegyiüzemben.
Szerintetek jól van ez így?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés