Rihanna ingyen kezdett készülni a Sziget-koncertjére

2016. augusztus 11. 14:55
Az idei Sziget legnagyobb sztárja kétségkívül Rihanna, a barbadosi születésű r'n'b énekesnő. A hvg.hu arról ír: a világsztár szinte mindenki mással ellentétben nem kérte előre a gázsit vagy annak egy részét, csak most küldték el nagy kényelmesen az egymillió dolláros számlát, amikor már az esti koncertre készül a stábbal.

A hvg.hu arról ír: a Sziget idei legnagyobb sztárja, a világhírű Rihanna és stábja nem idegeskednek az esti koncert előtt. Olyannyira nem, hogy csak most nyújtották be az egymillió dolláros számlájukat a koncertért. 

A nemzetközi sztárok és kisebb fellépők is jellemzően előre kérik a gázsit vagy annak egy részét, anélkül neki sem kezdenek a koncert szervezésének és megvalósításának. Rihannáék azonban egészen a koncert napjáig nem küldtek számlát a Szigetet szervező cégnek. Ez bennfentesek szerint meglepő lazaság, ugyanakkor a bizalom jele is egyben.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Rihannáék azonban egészen a koncert napjáig nem küldtek számlát a Szigetet szervező cégnek. Ez bennfentesek szerint meglepő lazaság, ugyanakkor a bizalom jele is egyben."

Meg annak a jele, hogy az igényes társaság fizetőképes.

"Hiába no, vannak még hősök és hősnők a világon!"

Ebben a hidegben meg depláne!

Ahogy elnézem a nőt, sok szakmát foglalkoztat.
Csak a kőművesek dolgoznak rajta pár órát, mire rászórják a vakolatot, a sebészekről, fodrászokról, pszichológusokról nem is beszélve. Botox is van bőven.

Mennyivel egyszerűbb lenne sorozatot gyártani belőle gumiból, hadd örüljön a sok bolond. :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés