Pecina prés alatt

2016. október 19. 13:21

Friss Róbert
Népszava
Van úgy, hogy egy strómant átvernek. Nevethetnénk, de nincs kedvünk. 2010 óta Magyarország 48 helyet esett vissza a világ sajtószabadság-rangsorában.

„»Megbocsáthatatlan hiba, hogy a magyarországi menedzsment rosszul kommunikált, és alábecsülte az ellenséges reakciókat« - mondta, amit megerősít, hogy a Népszabadság fuldoklását okozó hullám első hete két vezérigazgatót is elsodort. Pecina, aki a kormány strómanja lett Simicska Lajos G-napja után, hiszen nyakán ragadt a Népszabadság, alaposabban hazudott volna. Ám jött jött a hisztérikus döntés a bezárásról, mert a gutaütés szele környékezte meg a legfelsőbb politikai vezetést, amely még az eredménytelen népszavazást is hajlamos a sajtó nyakába varrni, főként, ha az olyan vehemens, mint a lap volt utolsó heteiben. Pecina szerint azonban csak a rossz kommunikáció volt hiba, s most azt mondja: elege lett, megfontolja, kivonul az egész Mediaworksből. Elég hosszú ideje fontolgathat, amit sokáig lefojthatott a kormánybúra alatti közös üzletelése Spéder Zoltánnal, aki viszont a fideszes árok szélén maradt, oly annyira, hogy a napokban kapott visszautasíthatatlan ajánlatot, tűnjön el az FHB Bank éléről. Pecina most ott áll egyedül, a kormányzat által megrendelt, pokolba kívánt médiabirodalommal, amint a legfőbb hadúr alsó madárfogásban markolja legnemesebb szervét. Sziszegve hazudik, és még örülhet, ha fájdalma enyhéért virágzó birodalmát fillérekért belenyomhatja valamelyik fideszes mameluk markába.

Van úgy, hogy egy strómant átvernek. Nevethetnénk, de nincs kedvünk. 2010 óta Magyarország 48 helyet esett vissza a világ sajtószabadság-rangsorában.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Németország hányadik?

Csak?
Hat 'szod alasan, sirjatok jobban!

Essen vissza tobbet, sirjatok ti is jobban! Meghatobban.

"2010 óta Magyarország 48 helyet esett vissza a világ sajtószabadság-rangsorában. "
Bárcsak 128 helyet estünk volna vissza.
Az azt jelentené, hogy az államadósságunk ismét 50% körüli, és a kamatfizetés nem haladja meg a 700 milliárdot.
A mai 1200 milliárddal szemben.
Ha 1500 milliárd kamatot pengetnénk évente a pénzbirodalom számára - csak kamatként - a mi helyezésünk is jóval előrébb tartana.

Én még azt is elhiszem, hogy 48 helyet esett vissza a magyar sajtószabadság. De miért is? Mert ügyesen dolgoztok. Végig sírjátok, és rágalmazzátok a világot, és sajnos készpénznek veszik, amit hazudoztok, az itthoni helyzetről!
Aki elolvassa Udo Ulfkotte könyvét, az nem a magyar, hanem a német sajtószabadság miatt aggódhat. Nem kicsit. Nagyon!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés