Így idegesítette fel egy író az őt zaklató telefonálókat

2016. október 21. 17:05
Két éven keresztül hívogatták ismeretlen hívószámról követeléskezelő cégek munkatársai Braun Barnát, hogy azonosítsa magát egy egyébként nem létező követelés behajtásához. Az író színdarabot írt a párbeszédekből, és a közönség segítségét kéri.

„Két évvel ezelőtt egy ismeretlen forma felhívott, hogy adjam meg a személyes adataimat, mert egy fontos ügyet kell elintéznem vele. Természetesen nem dőltem be, a beszélgetést posztoltam a FB-falamra, ahogy az ezt követő hívásokat is. Az elmúlt két évben nem csak ezeket, hanem városi történeteket is posztoltam, melyek egyre népszerűbbek lettek, így most színdarabot írok belőle” – meséli Braun Barna, honnan jött a nem is annyira random telefonálgatásokból összeállított színdarab ötlete.

A párbeszédeket az író eleinte Facebook-oldalára posztolta, ám viszonylag gyorsan népszerűek lettek, csomóan elkezdték követni Braun Barna falát, köztük kortárs írók és rendezők, akik meggyőzték: írjon belőle színdarabot. A szövegkönyv el is készült, az utolsó simítások vannak már csak hátra, az RS9 Színház pedig bevállalta, hogy áprilisban műsorra tűzi a darabot, melyet kis költségvetéssel már öt teltházas előadás árából meg is tudnak valósítani. Ehhez a közönség segítségét kérik.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Engem a számlavezető bankom nevében keresgéltek egy időben, és kezdték azzal, hogy nem mondhatják meg, milyen ügyről van szó, amíg nem adom meg az összes adatomat.
Majd megsértődtek, amikor ez nem történt meg.
A legviccesebb, hogy később kiderült, tényleg a banktól hívtak, nem kamucégtől, és valami fiszem-faszom befektetési ajánlatuk lett volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés