Passiótörténetet rendez Alföldi Róbert

2016. november 9. 13:44
Zenés-táncos szenvedéstörténetet készít Jézusról Passio XXI címmel Alföldi Róbert. A rendező kiemelte, a darab azt kutatja, hogy Jézus szenvedéstörténete mit mond a 21. század emberének, illetve ha Jézus ma élne, vajon az emberek felismernék-e, elfogadnák-e benne a megváltót.

Formabontó színpadi megoldásokkal, újrahangszerelt mai magyar slágerekkel, több mint 150 táncossal mutatja be Jézus szenvedéstörténetét a Passio XXI című darab Alföldi Róbert rendezésében; a produkciót a Papp László Budapest Sportarénában 2017. április 9-én, virágvasárnap láthatja a közönség.

Székely Csaba az eredeti bibliai történet alapján írta a darabot, amelynek főbb szerepeiben Szabó Kimmel Tamás, Stohl András, Fekete Ernő, László Zsolt, Feke Pál, Pápai Erika és Tóth Gabi tűnik fel – mondta el Alföldi Róbert a darab szerdai sajtótájákoztatóján, Budapesten. A rendező kiemelte, a darab azt kutatja, hogy Jézus szenvedéstörténete mit mond a 21. század emberének, illetve ha Jézus ma élne, vajon az emberek felismernék-e, elfogadnák-e benne a megváltót.

(MTI)

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gondolom ez a mai Jézus balliberális lesz. És persze homokos, de minimum biszex.

Biztos. Valakinek be kell mutatnia, hogy milyen lenne egy meleg néger Jézus.
A katonák meg Pilátus nem lesznek meglepőek, természetesen nyilasok, esetleg nácik lehetnek, a kérdés csak annyi, hogy elég lesz-e az árpádsáv, vagy sikerül belekomponálni a Szent Koronát is.

Amúgy az "újrahangszerelt mai magyar sláger" az mi? Az újrahangszereltet még értem.

Nem bánnám, ha kivándorolna végre!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés