Sorakozó

Garázdaság érte a Demokrata szerkesztőségét

2016. november 28. 15:57
„Seggnyaláshoz sorakozó itt” – írták fel sárga festékkel a Demokrata Andrássy úti szerkesztőségének kerítésére vasárnap éjszaka. Az épület megrongálása miatt a szerkesztőség feljelentést tett.

„Seggnyaláshoz sorakozó itt” – éktelenkedik a sárga felirat a Demokrata Andrássy úti szerkesztőségének kerítésén. A palotaépületet feltehetően egy ellenzéki garázdálkodó rongálhatta meg vasárnap éjszaka – írja a Pesti Srácok, melynek szerkesztősége éppen a Demokrata szomszédjában található.

A lap feljelentést tett a rendőrségen, a hatóságok pedig látták is a tettest a térfigyelő kamerák felvételein, azonosítani azonban még nem sikerült.

„A rendőrök azt mondták – és ezzel egyetértek , hogy ez a garázdaság első fokozata. A következő akár a tettlegesség lehet. Így kezdődik, aztán mondjuk bedobja kővel az ablakot, és így tovább… Ez nem emberhez méltó eljárás” – nyilatkozta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője. Hozzátette: végül is szerencséjük van, hiszen a lap történetében ez az első ilyen eset.

 

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

felháborító. Igazán tudhatná a felirat készítője, hogy már vége a toborzásnak.

Ez egy felszólítás, nem kijelentés. Csak hogy tudd.

Még emlékszem, mikor Tamás a Demokratát is tartó újságos standok fölborítására buzdított, mint igazi, jó demokrata. Azután volt egy vandál betörés, a számítógépeken verték le a port, rapityára.

A Demokratát már nem szégyenítik meg, neves emberek adnak interjút, sok más egyéb mellett tárlatokról is adnak hírt, ami nem is csoda, hiszen a Főszerkesztő édesapja nagyszerű szobrász volt. Így láttam a legutóbbi Gyémánt-Ardey kiállítást Újpesten.

Most ez jön a választásokig. Nehéz beletörődni abba, h. nem kimondottan a balosoknak áll a zászló.

Nekünk talán 15 éve jár. Soha nem felejtem el, h. a balos kormányok alatt mennyi gond volt a kézbesítéssel.

Egy újság hogy tehetné tönkre a magyarok életét? Nálunk aggódni szokás a sajtószabadságért, a szólásszabadságért, a sajtót érő atrocitás miatt.

Jó, tudom, tudom, csak akkor, ha a ballib sajtót éri bántódás. Mert politikailag így korrekt.

..ÉS PSZIHIKAIBÜNSEGÉD IS.
(gyf)

Örülök, h. nem vagyunk egyedül azzal, h. ez egy jó újság, Bencsik teljesítménye pedig, h. a nagyon erős ellenszélben, szinte hirdetések és siránkozás nélkül fönn tudta tartani a lapot, elismerésre méltó.

Igazad van, bár a Demokratát is útálták rendesen, mintha akkor még nem is lett volna Demokrata . Nem érzem átverve magam a heti Demokratánkkal. Vannak benne olyan rovatok és szerzők, amiket és akiket minden héten várok.

Akinek pedig valóban igaza volt, az szegény, a szó szoros értelmében üldözött Csurka.

Válaszok:
Agnieszka | 2016. november 29. 11:49
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában