ART AT FIRST SITE: találkozik az animáció és a képzőművészet

2016. december 15. 14:41
Minden alkalommal új helyszínen, új anyaggal várják „a lenyűgőzésre éhes szemeket, az elrugaszkodni vágyó valósághackereket, a filmvásznat és festővásznakat gyűjtő mecénásokat és a különleges filmstillek rajongóit” az ART AT FIRST SITE szervezői.

Az ART AT FIRST SITE projekt arra jött létre, hogy legyen egy platformja a képzőművészeti igénnyel készült rajzfilmeket és készítőiket szerető közönségnek.

Minden alkalommal új helyszínen, új anyaggal várják, mint fogalmaznak, „a lenyűgőzésre éhes szemeket, az elrugaszkodni vágyó valósághackereket, a filmvásznat és festővásznakat gyűjtő mecénásokat és a különleges filmstillek rajongóit”.

A kezdeményezés célja, hogy a szerzői animációs filmek egyes filmstilljei, az azokat megalapozó rajzok és festmények mint önmagukban is létező művek bemutatásra leljenek. És talán új gazdákra is – teszik hozzá a szervezők.

Az ART AT FIRST SITE projekt első kiállítása már a helyszínénél fogva is izgalmas, egy gyönyörű szecessziós lakás, szép faragott puttókkal és nagy terekkel, amiben projektorokon, képernyőkön, rajzolt és printelt képeken „melengető-röhögtető, szívtipró-szívmentő” animált művek láthatók.

Az első esemény a budapesti, V. kerületi Zoltán utca 11 alatt lesz, december 16-án, pénteken 17:30-tól.

Az esemény Facebook-oldala itt található.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában