Asszaszinok

2016. december 30. 14:05

Bayer Zsolt
Bádog
Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beilleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

„Hat szír és egy líbiai akart felgyújtani egy hajléktalant a berlini metróban. Mind a heten menedékkérők voltak.

Ennyi a hír – ennyi a hír? Már sokszor mondtam, most újra mondom: majd megszokjuk? Megszokjuk, és ez lesz a normalitás? Merkel pedig majd mindig kiáll fél nap, egy nap késéssel, és farizeus, szenvelgő pofával elmondja az obligát, kretén mondatait? Arról, hogy milyen nagy fájdalom lesz, ha kiderül, menedékkérők voltak az elkövetők…

Először is: Ezek nem menedékkérők. Ezek beilleszkedni képtelen, beiléleszkedni nem is akaró, az európai kultúrát és az európai embereket mélységesen lenéző bűnözők. Harcosok. Honfoglalók. Asszaszinok. Dzsihadisták.

És pontosan így kell viszonyulni hozzájuk.

Addig ugyanis, ameddig nem így lesz, csak a hírek maradnak. A halottak. És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus pofája…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudod, valahol mérhetetlenül szomomrú, hogy nektek ezek már kínos ügyek. Mióta bebocsátottak a libsi klub előszobájába benneteket, azóta a radikalizmusotok a kádári nosztalgiában merül ki. Kereshetnétek valami új kevet is a pártnak, mely segíti eligazodni az egyszerű választópolgárt. Ez a mistani megtévesztő. Lehetnétek pl. LALI Párt. Liberális és anarchista lelkületű internacionalisták pártja.

Lehet,hogy együgyű,de most igaza van.
Egyébként meg unalmas is lenne, ha nem lenne(sajnos) időszerű.

Ez a lényeg.
Még azt tenném hozzá, hogy ha valaki egy idegen országban tartózkodik, pláne menedéket, oltalmat kér, akkor mégiscsak az várná az ember, hogy visszafogottabban viselkedik. Hát ezek és sokan mások nem ! Kezdve az asszonyoktól, akik bikinis lányokat támadnak meg, a ficki-fickizőkig, az uszodai rémekig, stb. És ezek még nem is valódi terroristák.
Merkel felelőssége padig egyértelmű, mert az első jelekre régen lépni kellett volna és nem maszatolni.

Bayer Zsolt könyveket vesz be antikvárium?
Vagy eladhatatlanok?

Ilyenkor van zavarban az ember. Mert egyet is értek, meg nem is.

Hajléktalant felgyújtani bűn, de nem "honfoglalás" és nem is dzsihadizmus. Primitívség. Primitívség pedig idehaza is van épp elég.

És itt kezdődik az egyetértés. Nincs szükségünk arra, hogy a bevándorlás növelje itt a primitívséget. Márpedig növeli - azt is.

És folytatódik azzal, hogy a muzulmán bevándorlók a mi fogalmaink szerint primitívek a nőkkel szemben. Csakhogy ez a fajta primitívség a muszlim civilizációban már nem bűn, hanem rendszer.

És folytathatjuk azzal, hogy mi rendszer, mi normális, mi előírás számukra, ami a mi szokásainkkal ellentétes, bűn, és törvénybe ütköző. És mi az, ami a mi szokásainkból, szabályainkból és törvényeinkből a muszlimok számára elfogadhatatlan, tilos, bűn és halálos bűn.

Bizonyára lehet a két civilizáció határán élni. Tartósan is lehet ott élni a muszlimok egy része számára. Ha van olyan képességük, képzettségük, amellyel meg tudnak köztünk élni, illetve amíg kisebbségben élnek köztünk.

Csakhogy folyamatosan újratermelődik körükben egy olyan rész, amely nem tud itt beilleszkedni és megélni (azért, mert muszlimok), és ők állandó "hátországot" jelentenek a dzsihadistáknak. És ha megnyitjuk a határokat tömegével jönnek olyanok, akiknek a beilleszkedése és megélhetése esélytelen.

És mi lesz, ha egyszer mi kerülünk kisebbségbe? Először csak bizonyos kerületekben, majd egész régiókban. Mi fogunk tudni a két civilizáció határán élni? És akarunk? S vajon hagynak bennünket?

S, ha ez bekövetkezik, mit fognak tenni azok a muszlimok, akik most a két civilizáció határán élnek? Meg fogják védeni azokat a szokásokat, szabályokat és törvényeket, amelyeket a mi civilizációnkból tettek magukévá? Vagy örömmel levetik, mint kényszerű kompromisszumot? (Legfeljebb egy ideig röstelkednek majd, amikor a többiekkel együtt körbevesznek bennünket az utcán, mert olyat teszünk, amit nemrég még ők is.)

Bayer Zsoltnak, mint mindig, nincs igaza.

Először ezt írja: "Hat szír és egy líbiai", majd azt, hogy "ezek". Vagyis a hat szíriai és egy líbaiból azt a következtetést vonja le, hogy az összes migráns "asszaszin". Ezt hívják úgy, hogy csúsztatás.

No comment...

"Van az a pénz, amiért korpásodik a haj"...

A kérdés az, hogy mennyire vagy emberséges.
Mert vannak olyanok, akiknek tényleg segítségre van szükségük.

Az "en bloc" összemosás Bayer részéről teljesen természetes, hiszen azért fizetik, hogy így írjon.
Ha más megrendelés érkezne, Zsóti is egész biztos megvilágosodna.
Mint Népszabadságos újságíró ezt nyilván megtanulta...

- Te Zsóti, miért mész ilyen furcsán, terpeszben?

- Média-eliogazítás volt a Habonynál, Terry Blackkal, meg Zuschlággal.

- Látom megvolt mind a kettő.

- Viktorért mindent!

Ha már a faji kérédseknél vagyunk:

http://index.hu/bulvar/hjlktln..

"Hígítóval leöntöttek, majd felgyújtottak egy hajléktalant Ózdon, a 22 és 24 éves tettesek órák alatt lebuktak. A hajléktalan túlélte a támadást, de nyolc napon túl gyógyuló, súlyos égési sérüléseket szenvedett.
Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a két szipus fiatalt, akik a hecc kedvéért felgyújtottak egy fedél nélküli férfit Ózdon. A felgyújtott hajléktalan túlélte a támadást, de nyolc napon túl gyógyuló, súlyos égési sérüléseket szenvedett. A rendkívül kegyetlen bűntett gyanúsítottjai az elfogásuk után semmilyen indítékról nem tudtak beszámolni, a nyomozók faggatózására, hogy miért gyújtották fel a szerencsétlen embert, annyit mondtak: csak.
Az 58 éves hajléktalant csütörtökön késő este hígítóval leöntötte majd meggyújtotta két fiatal férfi. A hajléktalan felgyújtott ruháját egy társa oltotta el, ám ezután ő is és a két tettes is magára hagyta a férfit. A súlyosan sérült férfi több száz métert gyalogolva az utcán, járókelőktől kért segítséget, végül a kihívott mentők kórházba szállították.
A rendőrség forró nyomon kezdte meg a tettesek felkutatását, és a hajnali órákban elfogta a két, 24 illetve 22 éves gyanúsítottat. Az eddigi adatok szerint a két fiatal kábítószer hatása alatt követte el tettét, amit semmivel nem indokoltak meg.
Az ügyben emberölési kísérlet miatt indult eljárás, és kezdeményezték a két gyanúsított előzetes letartóztatását."

Ezek a fiatalok

- magyarok

- asszaszinok

- Farkas Flórián honfitársai?

És ezek:

"Különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés bűntettével vádolják azt a fiatalkorút, aki gyerekkorú társával tavaly februárban Székesfehérvárott felgyújtott egy fogyatékos fiút és egy hajléktalant; a hétfői tárgyaláson tanúkat hallgatott meg a bíróság - tájékoztatta az MTI -t a bírósági szóvivő.
Gieszné Boda Orsolya elmondta: a székesfehérvári megyei bíróságon tartott tárgyaláson a súlyos égési sérüléseibe később egyaránt belehalt 18 éves fiatalt és a 45 éves hajléktalant kórházba szállító mentősöket, valamint a fiú édesanyját hallgatta meg a bíróság. Mivel a vádlott védője időt kért a bizonyítási indítvány előterjesztéséhez, a bíróság október 6-ra elnapolta a tárgyalást - tette hozzá a szóvivő.
A bűnügy vádlottja gyermekkorú társával, - akit a történteket követően nevelőotthonban helyeztek el - gyúlékony folyadékkal öntötte le és gyújtotta fel a szülei lakásához közel játszó fogyatékos fiút. A fiatalkorú és társa két nap múlva egy kapualjban alvó hajléktalant öntött le és gyújtott meg. A férfi másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett és ugyancsak meghalt. Az ügyben októberben folytatódik a bizonyítási eljárás."

- magyarok?

-Orbán-Flóri félék?

- asszaszinok?

Hogy jön ide?

Nem olvastad, mit írt Bayer elvtárs: az ilyenek asszaszinok, dzsihádisták.

Vagy mégsem?

Ha ezt a Zsótira írtad, teljesen igazad van...

Értelelek, de a kérdés továbbra is az, hogy elismered-e, hogy van köztük olyan, akinek segítségre van szüksége.
Én nem azt írtam, hogy tárt karokkal kell fogadni az összes, migránst.
Ez nem a pc-röl szól, a liberalizmus mai formája pedig olyan távol áll tőlem, mint Bayer Zsolttól az emberség.

"Ezek nem menedékkérők. " Németország magország. Egyetlen háborús országgal nem határos.

Szerintem te nem érted amit írok, úgyhogy inkább hagyjuk.
Amúgy én soha nem írtam olyat, hogy nem óriási veszély ez az áradat.
Én csupán azt mondom, hogy az általánosítás szemét dolog.

Szép szőke herceg!

Ha te az írásomból csak annyit szűrtél le, hogy én "migránspuszilgató" lennék, akkor kettőnk közül nem én vagyok a hülye.

Maradjunk annyiban, hogy én láttam sokféle migránst.
Láttam olyat is, aki olyan amilyennek te -teljesen jogosan- leírtad őket és láttam olyat is, aki tényleg segítségre szorul.

Viszont a helyzetet nem mi, hanem a politikusok (és a hatóságok) kell, hogy megoldják.

Hány "muszlim migránst" ismersz személyesen?
Hánnyal beszéltél már?
Mert a személyes tapasztalat nélkül ez csak demagógia és a kormány -jól kitalált- propagandája.

Rendben. Befejeztem, de azért érdekelne a válasz a kérdésemre.

"Addig ugyanis, ameddig nem így lesz, csak a hírek maradnak. A halottak. És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus pofája…”

Mert a németek elhiszik, hogy nincs alternatívája.

A másik: Az emberek 99%-a leszarja, ha más feleségét, lányát erőszakolják meg a férgek, mert ők hozzászoktak az udvarias szörnyülködéshez, hiszen nem őket érte támadás.
A ballib és a TV hülye zombivá nevelte őket.

Legfeljebb válogatott szíreket. Bennük még lehet egy kis római, keresztes vér.

"ddig ugyanis, ameddig nem így lesz, csak a hírek maradnak. A halottak. És Merkel egyre elviselhetetlenebb, farizeus pofája…”

A jövőt illetően pedig a fehér európai likvidálása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés