El a kezekkel a Magyar Időktől!

2017. február 10. 7:26

Gajdics Ottó
Magyar Idők
Olvasóink, munkatársaim és minden tisztességes ember nevében kikérem magamnak azt, ahogy a Magyar Idők fejlécét bevontátok alantas politikai játszmátokba.

„Elnézést kell kérnem a mestertől, Karinthy Frigyestől, amiért méltatlan tárgyon dolgozva idézem bölcsességét, de amit magamtól írtam volna, az nem tűri a nyomdafestéket. Mentségemre szolgáljon, hogy azok az aberráltak, akikről szó lesz, önmagukat rendkívül humorosnak tartják, és a legfrissebb mérések szerint a választópolgároknak már legalább egy százaléka be is dőlt tréfálkozásaiknak. Kizárólag ezért embereltem meg magam, és fogamat összeszorítva azok érdekében foglalkozom a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal, akiket ezután tévesztenének meg inkább röhejesnek, mint viccesnek tekinthető akcióikkal.

Még véletlenül sem szeretnék egy besavanyodott, mosolytalan, pokróc lelkű vénembernek tűnni, nincs semmi bajom a politikai humorral. Akkor sem, ha a vitriolba mártott toll hegye történetesen az általam preferált irányzatot pécézi ki. Tudok nevetni azon is, ha saját esetlenségem, tévedéseim, túlzásaim kerülnek pellengérre. Karinthy írta azt is, hogy a nevetés az egyetlen dolog a világon, ami nem nevetséges. De annak, aki humorizálásra adja a fejét, kutya kötelessége ügyelni a színvonalra, a minőségre és nem utolsó sorban a tisztességre. Ha süt a poénból a nívótlanság, a zsigeri gyűlölet, bárki véleményének, hitének, munkájának a semmibevétele, azon leginkább csak sírni lehet.

Úgyhogy nem vagytok viccesek, fiúk! Olvasóink, munkatársaim és minden tisztességes ember nevében kikérem magamnak azt, ahogy a Magyar Idők fejlécét bevontátok alantas politikai játszmátokba. Módosítgatásaitokban nincs semmi humoros, csak a gyáva kínlódás érzik rajta, amivel a nyilvánvaló per következményeit próbáltátok előre enyhíteni. Azt az ávós tempót pedig, amivel a rólatok cikket író munkatársamat azzal vegzáltátok, hogy még ő forgatta ki a ti szavaitokat, a leghatározottabban visszautasítom. Nyögvenyelős volt már az is, amit a Magyar Hírlappal műveltetek, de ez az ostoba kínlódás velünk kifejezetten izzadságszagú.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

No, ez áthágja a jogi korlátokat.

A kampány-plakátjaik is szánalmasak , humortalanok , sőt , kifejezetten ostobák / pl. ne építkezzünk , mert balesetek is előfordulnak /.

Hát, engem nem ráz meg. Ilyenek. Viccesnek sem találom.

Viszont a Magyar Időket minden szombaton megvesszük, jó. Van benne egy kulturális melléklet, a Lugas, az is jó. Évtizedekig a Magyar Nemzetet vettük, olvastuk.

Miért lenne rossz, a Nemzettől oda ment a színe-java.

A nyomtatott sajtónak lassan annyi, minden fönn van a neten.

Hát az biztos, hogy ők nem az adófizetők pénzéből élnek, mint a Habony-Médiaművek lapjai...

Hát, ott elég sokan vannak mindenhonnan...

ha szerinted ez ugyanaz, mint a Charlie Hebdo-humor, akkor éppen neked való a KISZ-titkár Ottó életműve

A hitel szó a Magyar Időkkel egy kontextusban említve szürreálisabb, mint bármi, amit Dali és Bunuel valaha alkotott.

Egész jó írói vénád van, Virág elvtárs

Ottó! Nem kell ingyenreklámot csinálni ezeknek az infantilisoknak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában