Jövőfesztivál

Egyre színesebb a Brain Bar Budapest programja

2017. március 1. 14:18
Újabb hat nevet jelentettek be a Brain Bar Budapest szervezői szerdán, akik már biztosan ott lesznek Európa legnagyobb jövőfesztiválján júniusban. Van közöttük sci-fi művész, eating designer, humanoid robotokat alkotó professzor is.
Hat újabb nevet jelentettek be a 2017-es Brain Bar Budapest szervezői szerdán. Közleményük szerint ott lesz a június rendezvényen Ari Popper, a világ egyik legmenőbb cégének, a kaliforniai SciFutures-nek tartott vállalkozás alapítója. Több, mint 100 elismert sci-fi írót alkalmaznak, akik személyre szabott forgatókönyvekkel segítik az ügyfelek termékfejlesztését. Olyan cégekkel dolgoznak, mint a Ford, a Pepsi vagy az Egyesült Államok haditengerészete.
 

Jön Lucy McRae sci-fi művész, rendező és testépítész, aki az emberi alkalmazkodóképesség határait feszegeti; Inna Braverman, az Eco Wave Power társalapítója, amely a tenger hullámaiból termel energiát; Tomotaka Takahashi, a Robo Garage társalapítója és a Tokiói Egyetem professzora, aki egyedülálló humanoid robotok tervezésével és megépítésével foglalkozik; Marije Vogelzang, a világ első eating designere és Köves Slomó rabbi is.

A Brain Bar Budapestet idén június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. A fesztiválra több mint hétezer embert várnak. További részletek és jegyvásárlás a Brain Bar Budapest oldalán.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés