Kinyírjuk a VIP-listát

2017. március 22. 17:02

Minden ingyenjegyünket a kispénzű diákok és tanáraik kapják, akik enélkül sosem jutnának közel világnagyságokhoz. Akiknek tényleg számítani fog.

2017. március 22. 17:02
Böszörményi-Nagy Gergely
Böszörményi-Nagy Gergely
Facebook

„Álltam tavaly nyáron a Sziget bejáratánál felállított VIP-konténernél, hogy átvegyem a semmivel ki nem érdemelt ingyenjegyemet. Néztem az elitet, ahogy egymás fogsorába könyökölve tolakszik a belépőiért - csupa olyan ember, aki pont ki is fizethetné az árát. »Szia uram! Felírsz? Isten vagy!«

Egy voltam közülük, nem csak akkor és nem csak ott, hanem éveken át, mintha természetes lenne. Nem vagyok büszke rá. A Brain Bar Budapest kisebb sztori még, könnyebben kísérletezünk. 2017-ben KINYÍRJUK a VIP-listát. Minden ingyenjegyünket a kispénzű diákok és tanáraik kapják, akik enélkül sosem jutnának közel világnagyságokhoz.

Akiknek tényleg számítani fog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2017. május 23. 21:48
Na ne, kár lenne a mókus-ketrecben végezned... de úgy hiszem tévedsz. Nem ismerem BNG-t, de a szülők emberi-, szakmai tisztessége alapján úgy vélem nem nagyképűség, hanem emberség. Jó lenne, ha több VIP követné a példát.
kortárs
2017. május 23. 21:47
Ez a Böszi, láthatóan mama 'elkényeztetett' gyermeke, aki magas állami pozicióban sok mrd-ot szórt szét évente. Ez lett az eredménye...
pollip
2017. május 23. 21:47
Ki állítja össze a vip-listát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik