Fantasy

Sapkowski, Palma és Karpowicz is a Könyvfesztivál díszvendége lesz

2017. március 22. 7:00
A program alapján nem más, mint maga Andrzej Sapkowski fogja bemutatni a Könyvfesztiválon a Vaják-ciklus hatodik kötetét. A fantasztikum olvasóinak örömére a népszerű videójáték alapjául is szolgáló sikeres fantasy-ciklus lengyel szerzője mellett ellátogat Budapestre a spanyol Felix J. Palma és a lengyel Ignacy Karpowicz is.

Jövő hónapban Könyvfesztivál: a programok sorban kerülnek fel a honlapra. A Visegrádi Négyek szekcióban meghívott díszvendégek között pedig ott szerepel Andrzej Sapkowski (nyitóképünkön), a Vaják nevű népszerű fantasy-regénysorozat lengyel szerzőjének neve. Sapkowski április 22-én, szombaton öt és hat között fog dedikálni; előtte pedig a ciklus magyarul most megjelenő, hatodik kötetét fogja bemutatni négy órától a Lengyel Intézet és a PlayON kiadó szervezésében.

De rajta kívül is lesz még érdekes vendége a fantasztikum kedvelői számára: vasárnap kettő és három között dedikál majd az Európa szervezésében a spanyol Felix J. Palma, akinek formabontó műveiről januárban írtunk. A Könyvfesztivál vendége lesz még a lengyel Ignacy Karpowicz is, aki a Typotex szervezésében dedikálja Szálkák című kötetét szombaton hét és nyolc között.

Sapkowski új könyvének egyébként ilyen a borítója:

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés