Gombaszög: thriller videóval támad a felvidéki tábor

2017. május 17. 14:41

Idén is megrendezik a Gombaszögi Nyári Tábort, Felvidék ifjúsági fesztiválját és szabadegyetemét.

2017. május 17. 14:41

A gombaszögi völgyben rendezik meg újra a felvidéki fiatalok találkozóját. Az esemény promóvideója félelmetes, baltás-üldözős jelenettel indul, de végül pajkos fordulattal ér véget.

A táborban közéleti élőadásokat és beszélgetések, koncerteket, színi előadásokat, irodalmi és családi programokat is rendeznek. Az MKP és a Híd politikusai is vitázni fognak a szlovákiai magyar iskolák helyzetéről, de többek között szó lesz a kisebbségi nyelvhasználat szabályozásáról, a szlovákiai belpolitikáról, az európai iszlámról és az orosz információs hadviselésről is.

A zenei fellépők között lesz a Bagossy Brothers Company, a Péterfy Bori & Love Band, a Halott Pénz, a Besh o droM, a KFT és a P.A.S.O is.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
frivol824@gmail.com
2017. május 22. 15:46
"Én is bekergetém a bokorba :D" Ehhez persze lenne eszed! ( De meg is értelek.)
frivol824@gmail.com
2017. május 22. 14:01
"nem véletlenül a paideuó (játszani) görög szóból származik a pajzán szavunk." Valóban van a görögben egy 'paideuó' (didaszkó) ige, de a jelentése nevelni, oktatni (paisz, paidosz=gyerek; paisz +agó= gyerekvezető/terelő > pedagógus). Görögül a 'paidzein' játszik szó gyökében is megvan a 'paid-' szótő, de a pajzán szó állítólag oszmán-török eredetű, és szerintem nem vezethető le a paideuó-ból a pajzán szavunk a megtévesztő hasonlóságot mutató szótő ellenére sem.
Csigorin
2017. május 20. 16:51
Huha, ha egy ilyen csajt adnak a satramba en elmegyek, nem szamit mibe kerul! :)
liberálzöld.
2017. május 18. 14:17
Vadlánykergetés! Még mindig népszerű a játék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik