Fidesz-MSZP nagykoalíció, a fiatalok rovására.

2017. május 22. 10:59
Közösen záratnák be Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelyét.

„Fidesz-MSZP nagykoalíció, a fiatalok rovására. Közösen záratnák be Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelyét.
Szó szerinti idézet: »Azon leszek, hogy minél előbb parkolási övezet legyen a Budapest Park területén, még ha ez a fiatalság rovására is lenne.«”

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Agitator Mozgalom miert izgatja megint magat; Nolimpia, vagy mi van megint?
Most melyik szerkesztosegbe tornenek be az agjtkak, mondjatok csak szepen..

Mennyit sikerült összetarhálni? Meglett a repülőjegy ára?

"Brüsszelben tartott gyűlést a Momentum Mozgalom az ott élő magyaroknak. A beszámolók szerint mintegy 60-70 ember volt rájuk kíváncsi.

A balliberális párt amellett, hogy szokás szerint a magyar kormányt, a jobboldali sajtót szidta, azzal is eldicsekedtek, hogy betörtek az Origo szerkesztőségébe.

A Népszava beszámolója szerint megosztónak és polgárpukkasztónak nevezték akciójukat, és mindezt tabudöntögető tevékenységnek nevezték. Az Origo ennek kapcsán megjegyzi, hogy ilyen alapon egy zsebtolvaj is tabudöntögető a villamoson, hiszen törvénytelenséget csinál.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A brüsszeli gyűlésen a nagyotmondások sem maradhattak el. A pártelnök és egyik társnője például arról beszélt, hogy szerintük ősszel 10 százalékon fog állni a Momentum, konkrétumokat azonban továbbra sem voltak képesek megfogalmazni.

A Momentum attól sem riadt meg, hogy ismét „tarhálásba” kezdjen, arról beszéltek, hogy remélik, a külföldön élő magyarok anyagilag is támogatják őket. A párttá alakult mozgalom azonban továbbra sem hajlandó elárulni, hogy hogyan szedtek össze ennyi pénzt, illetve milyen kapcsoltban állnak Soros Györggyel és szervezeteivel.

Az adománygyűjtés egyébiránt egyre népszerűbb trükk az olyan balliberális szervezeteknél, médiumoknál (lásd pl. 444), amelyek az amerikai milliárdos támogatását élvezik."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában