Fidesz-MSZP nagykoalíció, a fiatalok rovására.

2017. május 22. 10:59

Közösen záratnák be Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelyét.

2017. május 22. 10:59

„Fidesz-MSZP nagykoalíció, a fiatalok rovására. Közösen záratnák be Budapest egyik legnagyobb szórakozóhelyét.
Szó szerinti idézet: »Azon leszek, hogy minél előbb parkolási övezet legyen a Budapest Park területén, még ha ez a fiatalság rovására is lenne.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
craopolus
2017. június 06. 17:42
fejezd már be ezt a kopipésztes ballibsizést. gecire unalmas már, és köze sincs a momentumnak a ballibsikhez. Trianonozik, határon túli magyarozik, stb., pár éve ezért még a náci jelző volt a jobbikon. Most meg a momentum is tolja. Ezt a kasztrendszert amúgy azért faszság használni, mert pl az mszp-szdsz neolibsi jobboldali gazdpolt követett, a fidesz meg baloldalit. Továbbá a jobbiknak sokkal "baloldalibb" a programja, mint a szociknak.
SilentBob
2017. június 06. 17:41
Ha az ember nem tudja, hogy például a budai botrány drogdiszkó dizsije az LMP-s Kaufer Virág tesója, nem is érti, mi ez a nagy izgalom a hely miatt. Eszerint a Budapest parkban is bolsi celebek kaszálnak.
SilentBob
2017. június 06. 17:41
A fiatalok érdeke, hogy ilyen ótvar pöcegödörben időzzenek, ahol lekaszálják őket?
atila68
2017. május 29. 23:52
Eh!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik