Mi lenne, ha egyszer az életben nem újulnának meg?

2017. május 22. 10:53

Schiffer András
Facebook
Tehát a megújult MSZP visszaadja a 13. havi nyugdíjat, amit egyébként elvett és – a fiatal demokraták segítségével– bezáratja Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyét.

„Tehát a megújult MSZP visszaadja a 13. havi nyugdíjat, amit egyébként elvett és - a fiatal demokraták segítségével- bezáratja Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyét. Mi lenne, ha egyszer az életben nem újulnának meg?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

No és a Rákosi-féle "Fizessenek a gazdagok"?
Az semmi?

Az eset kapcsán, helyes, hogy megszüntetik azt a szórakozóhelyet.

Ami az MSZP megújulását illeti, soha sem akkor újul meg egy párt, amikor lecseréli a logót, hanem amikor lecseréli a személyeket. És itt nem arról beszélek, amikor az MSZP jobb híján, pótcselekvésként 2 évente cserélgeti a pártelnököt, hanem amikor a káderek egy meghatározó részét is kiteszi.

Itt lenne az idő megszabadulni az őskövületektől, mint Lendvai vagy Kovács, de a DK ügynökeit is ki kéne b*szni a palánkon túlra. Ha kellenek Ferinek, pénzelje őket a DK.

"Én egy kicsit szigorúbb vagyok. A mai pártok szerintem ugyanis képtelenek a megújulásra."

Másrészt viszont az új politikai erők láthatóan nem képesek felnőni. Ellenzékben kibicelnek, tüntikéznek, turnéznak a médiában. Pártot alapítani, és azt néppárttá tenni manapság nagyon nem egyszerű.

A nagy néppártoknak úgy tűnik, nem nagyon marad más választásuk, mint hogy belül cserélődjenek az emberek. Látszik ez az Usa pártjain is, de a német vagy osztrák politikum is hasonló. Ott se nagyon vannak már új pártok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés