Orosz Superman: halálra itta magát, újjáéledt, tovább vodkázott

2015-12-31 16:37:09
Oroszos csattanóval záruló csoda történt Oroszország távol-keleti régiójában: egy férfi teljesen kiütötte magát egy vodkázós partiban, a mentősök szerint meghalt, ezért bevitték a hullaházba. Ott azonban magához tért, majd miután kiszabadult, visszatért társaihoz, akik továbbra is vodkáztak, de már épp őt siratva.

A Russia Today beszámol arról, keményen sikerült egy Oroszország távol-keleti régiójában élő férfi előszilvesztere: a férfi addig vodkázott barátaival, amíg teljesen kiütötte magát. A kiérkező mentősök halottnak nyilvánították őt, majd beszállították a hullaházba. Ott azonban magához tért, és zavaros állapotban dörömbölt a fagyasztó terem bezárt ajtaján. Végül kiengedték, kihallgatták, majd szabadon engedték őt.

Az orosz férfi életét és szabadságát visszanyerve újra felkereste a piás parti helyszínét, ahol a barátai továbbra is italoztak, akkor épp azért, hogy őt gyászolják. Döbbenten fogadták a halottnak hitt, de élve visszatérő barátjukat, de a gyászolás hamarosan vidám ünnepséggé alakult.

Képünk illusztráció.