Izraeli luxusutat és mellnagyobbítást kap Nemes Jeles

2016-02-09 14:09:29
Az Oscar-díj jelöltjei 200 ezer dollár összértékű reklámcsomagot kapnak: ebben szerepel egy izraeli és egy japán luxusutazás, valamint kozmetikai termékek és kezelések.

A rendezők és színészek 200 ezer dollár összértékű reklámcsomagot kapnak az idei gálán – írja az Independent értesüléseire hivatkozva az Index. A csomag nem csak azoknak jár, akik megnyerik az Oscar-díjat, hanem minden olyan színésznek és rendezőnek, akit jelöltek valamilyen díjra, így a Saul fiát rendező Nemes Jeles Lászlónak is, aki a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában esélyes az elismerésre.

Az ajándékcsomag legdrágább eleme egy 55 ezer dolláros, tíznapos luxusút Izraelbe, ami mellé jár egy 45 ezer dolláros utazás Japánba és egy egyéves korlátlan Audi autóbérlés,valamint egy egész életre szóló Lizora kozmetikai utalvány. A magyar rendező lemarad a 250 dolláros, vágynövelő Arouser nevű termékről, mivel azt csak a női jelöltek kapják majd meg, viszont az 5500 dolláros lézeres bőrkezelés és az 1900 dolláros mellemelő kezelés neki is jár. Az eljárás a páciens saját vérét használja.