Vajna Tímea exkluzív beszámolója Cannes-ból

2016-05-24 16:17:43

Vajna Tímea
Life.hu
Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról az érdekességekről, amik velem történnek.

„Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról az érdekességekről, amik velem történnek. Andyt idén is elkísértem az év egyik legfontosabb filmes eseményére, a cannes-i filmfesztiválra, így az első posztom Cannes-ról szól.

(…)

A világ egyik legcsodálatosabb helye az Hôtel du Cap. A szálloda mesés parkja és sziklába vájt medencéje szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A teraszon pedig minden évben a filmipar legfontosabb szereplői ebédelnek ez a férjem kedvenc helye, amikor belép, az ismerős rendezők, producerek hangosan kiabálva köszöntik.

Egy ilyen ebéd közben lépett be az ajtón Leonardo DiCaprio is a »bandájával« és pont velünk szemben foglaltak helyet. Egy nagyon vékony, magas, fiatal modell lány volt a társaságban, de vele egy fél mondatot sem beszélt, inkább csak a haverjaival, és átment a másik asztalnál ülő Robert de Niróhoz, akit tisztelettel köszöntött. A stílusát tekintve Leo nem nagyon foglalkozik a külsőségekkel, kis pocak, borosta, rövid kockás ing nagyapasapkával amit a Coachella fesztiválon is viselt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.