Elkészült az új Windows

2009. július 23. 11:36

A Microsoft késznek nyilvánította a Windows 7-et, a felhasználók októberben vehetik majd kézbe az új rendszert.

2009. július 23. 11:36

A Microsoft bejelentette, hogy a teszterek és programozók csapata késznek nyilvánította a Windows 7-et. Az RTM (azaz sokszorosításra szánt) pecsétet a szoftver 7600.16385 verziószámú változata kapta meg.

Először a Microsoft OEM-partnerei kapják meg a kész kódot, az angolt még ezen a héten, a többi nyelvi változatot a jövő héten. Augusztus elején a nagyobb szoftver- és hardvergyártók is hozzájuthatnak a végleges Windows 7-hez, majd augusztusban és szeptemberben a Microsoft Partner Programban részt vevő fejlesztők. Ezzel párhuzamosan elkezdődik a boltok polcaira kerülő dobozos verziók gyártása is. A világpremier október 22-re van kitűzve, ameddig minden gyártó megoldhatja, hogy a termékei ne akadjanak össze az új operációs rendszerrel.

Kész a Windows 7 (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!