Bevállalta! Meleg a szakállamtitkár!

2009. augusztus 13. 09:07

Nyíltan vállalja homoszexualitását most nyilvánosságra került vagyonnyilatkozatában a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára, Sebián-Petrovszki László.

2009. augusztus 13. 09:07
Mint ismeretes, két évvel ezelőtt nagy visszhangot keltett Szetey Gábor személyügyi államtitkár coming outja. A magyar állami vezetők közül ő jelentette be először másságát. Most itt a második: a Miniszterelnöki Hivatal honlapján található vagyonnyilatkozatból ugyanis kiderül, Sebián-Petrovszki László szakállamtitkár is vállalja kapcsolatát a híres popénekessel, Sugár Bertalannal (Bery). "Fel sem merült, hogy üresen hagyjam a házastársra, élettársra vonatkozó részt. Ha valakivel tartósan együtt élek, megosztva minden örömömet és gondomat, akkor ő bizony az élettársam, akármit is mond a jog erről. Így természetesen beírtam a vagyonnyilatkozatomba a páromat is" – mondta a szakállamtitkár, aki hozzátette: Szetey vallomását pozitív eseményként értékelte, de nem volt rá hatással, mivel tizenéves kora óta mindig, minden helyzetben vállalta, hogy meleg. És eddig soha nem érte attrocitás munkája során mássága miatt, bár elképzelhetőnek tartja, hogy munkán kívül érik majd támadások, de mint mondta, nincs választási lehetőség, mindenki az, ami.

Párja, Sugár Bertalan korábban úgy nyilatkozott: az elsők között szeretnének gyereket örökbe fogadni Magyarországon. Ez azonban jelenleg jogilag lehetetlen. "Reméljük, hogy öt éven belül a magyar törvények is lehetővé teszik ezt. Úgy érezzük, családja lehetnénk egy olyan gyereknek, akit eldobtak a szülei" magyarázta Bery, aki azt is elmondta: hamarosan hivatalosan is élettársi kapcsolatra lépnek, de csak a szeptemberben megjelenő lemeze után intézik majd a papírmunkát.

Vállalja másságát a szakállamtitkár (Bors)

Fotó: Europress

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. december 04. 12:51
❝Reméljük, hogy öt éven belül a magyar törvények is lehetővé teszik ezt. Úgy érezzük, családja lehetnénk egy olyan gyereknek, akit eldobtak a szülei❞ Szerezzetek be egy cigó gyereket, az meg tudja védeni magát.
de ki az a Gyurcsányi?
2009. augusztus 14. 19:42
na itt van két buzi: http://galeria.index.hu/kulfold/2009/08/14/putyinek_csaptak_egy_gorbe_estet/1062223_2cfe1d04787cad161d7c53d274aeaeca_xl.jpg
Szenzor
2009. augusztus 14. 15:03
Trackback (főleg a kommentek miatt): http://malacnews.freeblog.hu/archives/2009/08/09/Nyugszik_a_gyerek/
sunázó
2009. augusztus 14. 15:01
Kedves Honphibu! Köszönöm a kérdésemre adott válaszod, amiből leszűrtem, szerinted a legszebb szerelem a férfiszerelem. Ennek apropóján kérdeznélek: Nem te vagy a kuruc.info Gyuszikája? Amire gondolok: http://kuruc.info/r/46/45152/ . Azt a huncut Bercit meg ne engedd a hátad mögé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!