Ki a jobb nácivadász?

2009. augusztus 26. 09:52

Egy német hetilap majdnem egymásnak ugrasztotta Hollywood két csillagát, Brad Pittet és Tom Cruise-t.

2009. augusztus 26. 09:52
Azt állították ugyanis, hogy Brad Pitt nevetségesnek és komolytalannak nevezte Tom Cruise második világháborús filmjét, a Valkűrt, mely a Hitler elleni merényletről szól, míg saját moziját, a Becstelen Brigantykat korhűnek és izgalmasnak titulálta. Pitt menedzsere természetesen azonnal cáfolta a lap információit, és kategorikusan elutasította azt, hogy Brad valaha is szidta volna kollégáját.

Menedzsere szerint Brad még csak nem is látta a Valkűrt, így az is kizárt, hogy nevetségesnek nevezte volna. Szerinte csupán hiba csúszott a fordításba, és nem felejtette el kiemelni, hogy Pitt és Tom Cruise kiváló kollegiális viszont ápolnak és kölcsönösen elismerik egymást. Brad menedzsere azt is megjegyezte, hogy amennyiben a magazin nem tesz közzé helyreigazítást, fontolóra veszik, hogy jogi útra tereljék az ügyet.

Összeugrasztották Brad Pittet és Tom Cruiset (Bors)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2009. augusztus 26. 10:15
Egyébként a Becstelen Brigantyk után pont azon gondolkodtam, hogy a hülye, a történelemmel amúgy is hadilábon álló amerikaiak mennyire veszik készpénznek a filmet, mert sokan annak veszik, az tuti (szerintem még ejrópában is).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!