Liptai Claudia Daróczi Dáviddal kavar!

2009. december 16. 09:42

Liptai Claudiának elege lett a titkolózásból, és először beszélt új kapcsolatáról az egyik bulvárlapnak.

2009. december 16. 09:42
A TV2 műsorvezetőnője az elmúlt egy évben folyamatosan címlapon volt. Először Gesztesi Károllyal való szakítása, majd válóperén csámcsogott a búlvársajtó hosszú heteken, hónapokon át, majd a nyuszis magazinban megjelent szexi fotósorozatával szolgáltatott újabb témát a lapoknak. Most pedig itt az új szenzáció, Claudia ugyanis felfette új párjának kilétét.

"Daróczi Dávid kormányszóvivőként többször is járt a Mokkában, ott találkoztunk először. Miután megtudta, hogy válófélben vagyok, elkezdett udvarolni, virágot küldött, elvitt Bécsbe, voltunk vacsorázni és moziban is. A dolog néhány hete fordult komolyabbra, bemutattuk egymást a barátainknak, és a nyilvánosság előtt sem titkoljuk, hogy fontosak vagyunk egymásnak." - mesélte Claudia a Blikknek.

Daróczi Dávid állítása szerint azonkívül, hogy rendkívül vonzónak tartja Claudiát, az mégis a belső tulajdonsá­gaival, a tehetségével fogta meg őt:"Igazi nő: okos, szép, és van benne spiritusz. Tiszteletre méltó, amit elért a szakmájában, miközben otthon is helytáll a kislánya édesanyjaként" - mondta  az ex-kormányszóvivő. Daróczi számára egyébként másodlagos, hogy az emberek mit szólnak a kapcsolatukhoz, mivel számára az a fontos, hogy jól érezzék magukat egymás társaságában.

Liptai Claudia titka: Új kedvese Daróczi Dávid (Blikk)

Daróczi válása óta vadászott Claudiára (Bors)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricochet
2009. december 17. 06:48
15 perc...
Szenzor
2009. december 16. 19:39
Elképzeltem egy beszélgetést Liptai és Daróci Ágnes között, és kirázott a hideg...
Öreg
2009. december 16. 15:58
honphi ! Ne titkold máskor se a humorodat !
honphibu
2009. december 16. 14:06
És ezek szaporodni is fognak... :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!