Újra kihallgatják Gyurcsány Ferencet

2009. december 16. 08:17

Ezúttal a sukorói ingatlanügy miatt kerülhet kihallgatásra Gyurcsány Ferenc, értesült a Magyar Nemzet. Az ügyészség a Benedek Fülöp körüli ügyekben is tovább folytatja a nyomozást. Frissítés: az ügyészség cáfolta Gyurcsány kihallgatását.

2009. december 16. 08:17
A Magyar Nemzet megtudta, hogy a közeljövőben Gyurcsány Ferenc exkormányfőt is kihallgatja a Központi Nyomozó Főügyészség a lap által feltárt, sukorói ingatlanpanama ügyében.

A hivatali visszaélés miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Benedek Fülöppel összefüggésben is újabb vizsgálódásba kezdett az ügyészség a lap szerint. A jelenleg még ismeretlen tettes ellen zajló nyomozás azért indult, mert a gyanú szerint az agrártárca volt államtitkára a vesztegetés bűntettét is elkövette.

A lap értesülése szerint az állami kézben lévő Concordia Közraktárak Zrt. hétszázezer forinttal járult hozzá az agrártárca egyik államtitkárának 2007-ben megrendezett vadászatához.

Frissítés: cáfolta az ügyészség, hogy Gyurcsány Ferencet is beidéznék kihallgatásra a sukorói ingatlan ügyben. Fazekas Géza a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Klubrádiónak elmondta, ilyen intézkedés nem volt és a tervekről nem adtak ki információt senkinek.

Gyurcsányt is kihallgatják (MNO)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. december 17. 17:04
A Dörmögő Dömötör online értesülése alapján Gyurcsány, Zuschlag, Benedek, Hunvald stb. meghallgatásait Balatonőszödre helyezik át.
zoli29
2009. december 16. 18:19
Meghallgattam: Fazekas azt állította, hogy mostanáig nem küldtek ki idézést Gyurcsánynak, arról pedig, hogy a jövőben mit fognak tenni, egyetlen médiumnak sem adtak ki semmilyen információt. Tehát nem mondta azt, hogy Gyurcsány nem is lesz meghallgatva.
bmucsai
2009. december 16. 14:56
Csak össze kaparnak már valamit, hogy végre lecsukják ezt a cinikus gazembert!
savanyú józsef
2009. december 16. 09:40
Mi az, hogy "kerülhet kihallgatásra"???? Tud magyarul az, aki ilyet leír??? Máskülönben a hír általam megünneplésre került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!