Scooter

2010. január 28. 12:17

Az utolsó lapát földet akkor dobtuk a Scooterre, amikor az műszakis egyetemisták prédájává vált.

2010. január 28. 12:17
Baranyi Márton
A Scooter abban az időben veszítette el autentikusságát, amikor megszűnt a rövidre nyírt hajú, hipózott gatyás sutyerákok kedvence lenni, és Dr. Alban vagy a 2 Unlimited sorsára jutva részeges, komolytalan fiatalok elé vetette oszladozó testét és művészetét. Hosszú út vezetett a Mennyi a haltól? a töttötötöröröttötö tőmorféma szakadatlan ismétléséig, de közben elveszett a poézis, odalett a trendszetting.

Az a végtelen változatosság, ami egykor jellemezte őket, amellyel egyszerre tudták megjeleníteni az izzó miami tengerpartot, a zsúfolt házibulikat, Mexikó köves-poros sivatagát, népdalok változatosságát, nos, ez mind a múlté. Nagyon gyorsan be kéne fejezni, mert így legközelebb Szintiboy fog pötyögtetni a továbbra is hidrogénezett frontember mögött.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vendéen
2010. január 29. 10:42
Egyáltalán, tudták ezek '95-ben, hogy hol vannak? Szerintem úgy néztek Sarkadra, mint a Budapesten dekkoló szovjet katona, aki aszitte, Szueznél van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!