Elfogadja Fábry Verebes ajánlatát?

2010. február 22. 09:46

Nyitva áll a Mikroszkóp Színpad Gálvölgyi János, Bajor Imre, sőt még Fábry Sándor előtt is - jelentette ki Verebes István, a színház új igazgatója.

2010. február 22. 09:46
Fábry az Esti Showderben tette poén tárgyává a felkérést: „A páholyban foglaltam helyet, elbújva, végül azonban egy furcsa hangra lettem figyelmes. Darth Vader-szerű szuszogást hallottam a hátam mögött, amikor azonban hátrafordultam: megláttam őt.” - figurázta ki kollégáját és egykori mentorát a showman.

Fábry Sándor elmondta, hogy ekkor már másodjára járt a színházban Verebes kinevezése után - kínosan ügyelve arra, nehogy összefusson a direktorral. Verebes megkérdezte, hogy felhívhatja-e, amire végül igent mondott Fábry, majd viccesen megjegyezte: azóta se kereste őt. Hozzátette: hogy mehetne oda fellépni, amikor ez az egyetlen színház, aminek még művészbejárója sincsen?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iMan
2010. február 22. 10:02
kizárt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!