Pataky: Jimmy halála nem baleset volt

2010. február 24. 09:54

Az énekes szerint eltussolták egykori barátja, Zámbó Jimmy ügyét. Pataky Attila nem hiszi el, hogy azon a bizonyos újév utáni hajnalon baleset okozta a Király halálát.

2010. február 24. 09:54
„Mindenki mindenfélét összehord! Szerintem Hulé Éva sem tudja pontosan, mi történt azon a hajnalon, hisz azt is elárulta, hogy amikor az állítólagos baleset történt, akkor ő már a lépcsőn volt. Csak részdolgokat tudhat, és eszetlenül vádolgat, tényt még nem is közölt. Ám az egészen biztos, hogy egy balkezes ember nem tudja lelőni magát jobb oldalról. Aki kételkedne ebben, az próbáljon megfogni bal kézzel egy fegyvert, és tartsa oda a jobb halántékához!”  - nyilatkozta Pataky Attila.

„Én nem állítok semmit, de szerintem a csepeli rendőrkapitányságon is van valami sunyiság. Ők kezelték az ügyet, és szerintem két perc alatt el lett tussolva ez az ügy. Arról már nem is beszélve, hogy az ügyet kezelő rendőrkapitányt pár hónap múlva - úgy tudom - leváltották. Én nem vádolok senkit, de jó lenne, ha végre valaki megoldaná az ügyet. Hulé Éva könyve sem fogja megadni a választ semmire, de ne legyen igazam!”  - tette hozzá az Edda frontembere.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2010. február 25. 09:52
nem baleset miatt, hanem azért, mert fegyvert fogott, részeg volt, és mellé még képtelenül hülye is.
gentry
2010. február 24. 16:34
Ki az a Zámbó Jimmy? És ki az a Pataky Attila?
phaidros
2010. február 24. 13:59
Engem a kakas érdekelne. Mi lett vele?
honphibu
2010. február 24. 13:07
Embert barátjáról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!