Szaúdi csajok

2010. május 18. 09:32

Nyolc éve visszatuszkolták az iszlám dress code-ot megsértő lányokat egy égő épületbe. Szaúd-Arábiában az öltözék-fetisiszta front részleges veresége viszont jelentősen növeli a gyengébbik nem túlélési esélyeit: esélyt kapnak a menekülésre.

2010. május 18. 09:32
Ambrus Balázs

Erről született az iszlám országban törvény nyolc évvel azután, hogy 15 diáklányt a vallásos pedagógusok, Allah iránti tiszteletből visszatuszkoltak az égő épületbe, mivel nem megfelelő öltözékben igyekeztek kilépni az utcára. A bölcs jogalkotók most nyomatékot adtak egy régi dakota közmondásnak: nem a ruha teszi az embert.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. május 18. 14:53
Ez hihetetlen...
==T==
2010. május 18. 13:12
Komolyan mondom, ezek állatok. Észak-Korea meleltt a legudorítóbb hely a földön. Jellemzi az USA erkölcsiségét, hogy a térségben Izrael meleltt ők a legfőbb szövetségeseik. Irán hozzájuk képest egy liberális mintaország...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!