Villámcsődület Vona mellénye ellen

2010. május 13. 09:59

A korábban romák és zsidók hátrányos megkülönböztetése ellen demonstráló méltóság.net portál és a nemazénnevemben.eu aktivistái Nagy mellénynap címmel flash mobot hirdetnek a Parlament alakuló ülésének napján az Országház elé.

2010. május 13. 09:59
Ambrus Balázs

A felhívás arra kéri a Jobbik szellemiségét elutasító szimpatizánsait, hogy a legkülönbözőbb színű és fazonú mellényben, (mely véletlenül sem fekete) jelenjenek meg május 14-én 13 órakor a Kossuth téren. „Ha te is úgy gondolod, ahogy mi, akkor valamilyen számodra kedves (kockás vagy csíkos, kötött vagy horgolt, sárga vagy rózsaszín, bőr vagy papír, cipzáras vagy gombos, szőrme vagy hasított bőr, feliratos vagy jeltelen) mellényt ölts magadra és sétálj egyet velünk csendesen, transzparensek nélkül.”

A Nagy Mellénynap szervezői a megalakuló Parlamentet felhívásukban retrográdnak nevezik.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. május 13. 23:14
Egyszeruen meg lehetne oldani ezt a mellenykerdest. Vona vegyen fel egy zakot, ala a mellenyt - hogy a Parlamenten kivul ne kekeckedjenek vele - aztan vegye le az ulesteremben a zakot. Kesz.((-:
==T==
2010. május 13. 15:28
zoli 29, te hülyébb vagy, mint a sokéves átlag. Az itteni(mandiner) aktivitásoddal a 2006-os gyurcsányista mivoltodat szeretnéd kompenzálni?
miloka
2010. május 13. 13:52
Akkor most a Kossuth téren megjelennek a tarka magyarok??
kanpalisoda
2010. május 13. 13:37
Az anyjukat a flashmobolóknak ! Miből élnek ezek? Vagy az OPNI utolsó bosszúja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!