Orgiákat csapott Monroe a Kennedy fiúkkal

2010. június 17. 14:03

A Kennedy testvérek, Marilyn Monroe és Frank Sinatra közös, a maffia által szervezett szexpartikon vettek részt a most nyilvánosságra került akták szerint. Az FBI szerint az alvilág a Kennedy-klánt zsarolta volna az orgiákkal.

2010. június 17. 14:03

Az FBI-akta anyagához Jacqueline Hammond New York-i milliomos nő szolgált információkkal, aki valószínűleg közeli kapcsolatot ápolt a maffiával, a hírességekkel és a politikusokkal egyaránt. A bennfentes szerint, hogy John, Robert, Edward és Patricia Kennedy, Marilyn Monroe, Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. rendszeres résztvevője volt alvilági orgiáknak, melyeket egy New York-i szállodában tartottak.

Hammond azt is állította, hogy a parti után, amin Monroe elénekelte az amerikai elnöknek a Boldog születésnapot! című dalt, a színésznő kettesben töltötte az éjszakát J.F.K.-vel a legfelső emeleti apartmanban. Az FBI elképzelése szerint az alvilág a Kennedy-klán kompromittálására szervezte ezeket az orgiákat, mivel a Kennedy fiúk hangos szónokai voltak a bűnözés elleni harcnak.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. június 20. 12:13
A Kennedy fiúk bizony igen alacsony erkölcsi szinten vegetáltak. Tragikus sorsuk jótékony leplet takart a az enyhén szólva vitatható magánéletre. Most nem csak a nőügyekre, szexuális kicsapongásokra gondolok, bár egy világbirodalom elnökével szemben az sem szélsőséges elvárás, hanem a környezetükben feltűnő enyhén szólva kétes egyénekről, így magáról Sinatrától is.
extrém először tölts
2010. június 20. 11:54
szabadkőműves orgiák, hogy az ég szakadna rájuk.
Ombudsmanyus
2010. június 18. 11:54
Aki olvasta James Ellroy: Amerikai tabló című könyvét, annak ez nem hír.
WonderCsabo
2010. június 17. 23:31
Készültek felvételek? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!