Bemutatkoznak a legszexisebb anyukák

2010. augusztus 17. 10:33

Egy felmérés szerint a férfiak Halle Berryt tartják a legszexibb édesanyának a világon. A remek színésznőt Monica Bellucci és Kate Beckinsale követi, de helyet kapott a listán Jessica Alba, Salma Hayek, Milla Jovovich, Heidi Klum és Gisele Bündchen is.

2010. augusztus 17. 10:33

Halle Berry vezetett már számos listát egészen elképesztő külsejével, a neves People magazin is megválasztotta a világ legszexibb nőjének - nem utolsó sorban pedig Oscar-díjas. Az askmen.com. felmérésén pedig őt tartották a legkívánatosabb anyukának is. Berryt Monica Bellucci és Kate Beckinsale követi a dobogón, de a listán helyet kapott Jessica Alba, Salma Hayek, Sofia Vergara, Milla Jovovich, Heidi Klum, Gisele Bündchen és Bridget Moynahan is.


Az oldal szóvivője kiemelte: „Nagyon örvendetes, hogy a tíz legszebb édesanya közül hét már túl van a harmincötön, ez is csak azt bizonyítja, hogy a nők a korral csak szebbek lesznek.” Berry negyvenkét évesen szülte kislányát, Nahlát.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. augusztus 18. 09:42
Szúrnám a fosójukat! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!