Rekordösszegű ajánlat Madonnának

2010. augusztus 23. 18:24

Öt évi rendszeres Las Vegas-i fellépésért rekordösszegű gázsit, egymilliárd dollárt ajánlottak Madonnának. Az énekesnő válasza egyelőre nem ismert, sőt lehet, hogy élő szerződései miatt nem is mondhatna igent a kecsegtető ajánlatra.

2010. augusztus 23. 18:24

A Sun és a Perezhilton.com úgy értesült, hogy egymilliárd dollárt (kb 218 milliárd forintot) ajánlottak fel Madonnának rendeszeres Las Vegas-i fellépéseiért.  Ekkora összeggel még senkit sem kecsegtettek, a legtöbbet Céline Dion kapta eddig, aki három évért 180 milliót kaszált. Cher 60 millióval kellett, hogy megelégedjen. A szóvivői mindenesetre eddig nem nyilatkoztak az ügyben.

A Perezhilton.com viszont megjegyzi, hogy Madonna három éve váltott kiadót, és szerződött tíz évre a Live Nationnel 120 millióért, amiért cserébe három album elkészítését és négy turnét vállalt be. Ezek a kötelezettségek pedig lehetetlenné tehetik, hogy a Las Vegas-i szerződést is aláírja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!