Amerikai film készül Jimmy életéről

2010. szeptember 22. 12:19

Zámbó Jimmy testvérei idén is gálát szerveznek az énekes emlékének megőrzésére. Az eseményen filmesek fogják rögzíteni a „Legenda a nagy popkirályról” című alkotás első jeleneteit.

2010. szeptember 22. 12:19

Zámbó Marietta, Jimmy testvére elmesélte: „Az elkövetkező időszakban két film is készülni fog a testvérem életéről. A születésétől kezdve a halála napjáig, sőt az azt követő időkről, a legendáról, ami közel tíz éve foglalkoztatja az embereket”.

„A gálára amerikai dokumentumfilmesek érkeznek, akik az ott zajlottak alapján dolgoznak majd, illetve lesz egy nagyfilm is, amit minden bizonnyal jövőre kezdenek el forgatni” - tette hozzá. A készítők háromszáz ember közül választották ki azt a színészt, aki a legjobban hasonlít Jimmyre. A film a Legenda a nagy popkirályról címet viseli majd.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricochet
2010. szeptember 22. 12:57
Isten nyugosztalja, de itt úgy néz ki Jimmy, mint egy vámpír... A szemfogait látjátok?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!