Kirakták Bajor Imrét a Heti Hetesből

2010. szeptember 30. 10:52

„Imrének rengeteg problémája volt az elmúlt években, amelyek nagyon megviselték. Öt-hat évet öregedett egy év alatt” - mondta a műsor producere. A humoristától egy időre elbúcsúznak a Heti Hetesben.

2010. szeptember 30. 10:52

A produkció és a nézők szerint sem volt elég szórakozató az elmúlt hetekben Bajor Imre, a Heti hetes alaptagja, így pár hét pihenő vár rá - írja az Origo.

Ónodi György producer szerint pihenésre és segítségre van szüksége, hogy rendbe jöjjön. „Imrének rengeteg problémája volt az elmúlt években, amelyek nagyon megviselték. Öt-hat évet öregedett egy év alatt. Sok visszajelzés érkezett a nézőktől, hogy már nem a régi. Úgy vettük észre, elfáradt, de nem a műsorban, hanem az életben. Néhány hét pihenésre szorul, ezért a következő adásban már nem lesz látható. Azt szeretném, hogy ha Imre úgy jönne vissza, hogy ne a mostani elveszett emberre emlékezzünk, legyen az, aki volt. Nemcsak mi várjuk vissza, hanem a Rádiókabaré, az Operettszínház és a Mikroszkóp Színpad is” - nyilatkozta a Borsnak.

„Imrétől teljesen függetlenül most új időszak jön, a huszonéves, harmincas korosztály által kedvelt médiaszemélyiségeket ültetjük be a műsorba. Az alkalmai vendégek sorát bővítjük, lesz a műsorban Varga Livius, Vadon Jani, Winkler Róbert, Dombóvári István, Kormos Anett és Rónai Egon” - mondta a producer az Origónak.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civilina
2010. október 03. 15:06
Nektek is hiányzott?
civilina
2010. október 03. 10:05
Még egyszer Bajor Imréről... Információim szerint nem is egy méregdrága étterem nyílt az utóbbi időben Budapesten. Hogy hogy ezek működnek, a Bajor Imréé pedig csődbe ment? Nem a belerúgás szándékával jegyzem meg: Bajor Imre az elmúlt 8 év pátyolgatott figurája volt, ennek ellenére padlón van. Távoli és közeli ismeretségi körömben - igaz nem egyforma mértékben - szinte mindenki megsínylette ugyanezt a 8 évet. Nem győzöm hangsúlyozni, volt aki egészségileg is beleroppant az mszp által vezetett időszakba. Bajor, meg a "díszes" társai, mintha nem is ebben az országban éltek volna, fényesre nyalták az országot tönkretevőket, és fáradhatatlanul szapulták a FIDESZ-t és Orbán Viktort. Semmi rosszat nem kívánok nekik, de éljék meg ugyanazt a reménytelen kétségbeesést, amit oly sokan ebben az országban.
segabor
2010. október 01. 12:47
Ha Kormos Anett bekerül a műsorba, esküszöm, nézni fogom!
Dr. Kotász
2010. szeptember 30. 19:09
Fekvő emberbe nem rúgunk!Itt a szüret,az újbor,felépül,. vagy le, tök mindegy.Jobbulást testvér,csirió
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!