Képregény a francia first ladyről

2010. november 22. 15:30

A kiadvány az Olaszországban töltött gyermekévektől a Nicolas Sarkozyvel 2008-ban kötött házasságáig követi végig a Carla Bruni életét.

2010. november 22. 15:30

A „női hatalmat” bemutató Female Force (Befolyásos Nők) című sorozat legújabb számaként megjelenő 32 oldalas képregény főszereplője a francia first lady, Carla Bruni. A kiadvány a múlt hónapban jelent meg angol nyelven és jelenleg kiadót keres a franciaországi terjesztéshez.

A színes filmkockákból álló képregény az Olaszországban töltött gyermekévektől a Nicolas Sarkozyvel 2008-ban kötött házasságáig követi végig Carla Bruni életét. A köztes képkockák az 1970-es években a Vörös Brigádok támadásai során Franciaországba költöző családot, Bruni modell- és énekesnői karrierjét, az AIDS segélyakciókban nyújtott munkásságát, a pápával való ellentmondásos találkozásait és a régi románcait mutatja be.

Elfogulatlanul beszélünk mindenről, és bemutatjuk, hogy mindaz, amin keresztülment, csak még erősebb emberré tette őt” - mondta Darren Davis, a képregény kiadójának alapítója. Hozzátette: a művet az Egyesült Államokon és Nagy-Britannián kívül még nyolc másik országban árulják. A célközönséget a fiatalok, valamint a politikai ereklyék gyűjtői alkotják.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!