Elmarad az Operabál

2011. január 06. 17:03

Inkább a rászorulók megsegítését célzó jótékonysági gálahangversenyt szerveznek a bál tervezett időpontjára - írja a híradó.hu.

2011. január 06. 17:03

Nem lesz idén Operabál, mivel a Magyar Állami Operaház Budapest vezetése lemondta a rendezvényt, és inkább a rászorulók megsegítését célzó jótékonysági gálahangversenyt szerveznek a bál tervezett időpontjára, március 5-ére.

A közlemény szerint Horváth Ádám, az operaház miniszteri biztosa és a dalszínház vezetése Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszterrel és Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkárral egyetértésben döntött úgy, hogy az idei Operabált lemondja. „Amikor Magyarország a gazdasági válság és különböző természeti csapások kárát szenvedi, akkor elsősorban arra van szükség, hogy segítsünk. A kultúra, és ezen belül a Magyar Állami Operaház is vegye ki részét abból a munkából, amelyet a kormány, illetve az ország vezető intézményei és polgárai végeznek a rászorultak megsegítésében.”

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nahát-nahát
2011. január 10. 09:31
Ez jó kezdet! Jövőre meg azért nem kéne megszervezni, mert az idén is elvoltunk nélküle. A Opera Háza ne legyen díszlet az aktuális celebfelvonuláshoz!
Ricochet
2011. január 07. 19:53
Mekkora gondban lesz a sok affektamajom, hogy nem lesz hol mulatni.
denever
2011. január 06. 23:16
állat lenne, ha az "öko"-LMP tiltakozna, mert nem engednek elég teret a kultúrának. az olyan igazi hiteles akció lenne...
El Topo
2011. január 06. 18:44
Csak nehogy a kormány által kezelt kármentő alapba folyjon be a pénz, mert akkor a károsultak az életben nem jutnak hozzá. Lájkolj, mert szétrúgom a segged!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!