Esküdt lett egy macskából

2011. január 18. 15:31

Berendeltek esküdtnek egy macskát az Egyesült Államokban. A gazdája hiába bizonygatja, hogy az állat nem ember, a bíróság nem fogadja el tiltakozását.

2011. január 18. 15:31

Esküdtnek rendeltek be egy macskát az Egyesült Államokban - értesült a Daily Mail. Az állat tulajdonosa az idézés kézbesítése után ugyan visszaírt a bostoni bíróságnak, hogy a Tabby Sal nevű cicája nem ember, nem fogadták el a tiltakozását. Ha az ügy nem oldódik meg, a macskának március 23-án meg kell jelennie a törvényszéki hivatalban.

„Amikor majd kérdezik tőle, hogy a vádlottat bűnösnek találja vagy sem, mit fog mondani, hogy miau?” - tette fel a költői kérdést a gazda, aki szerint a legutóbbi népszámláláskor csúszhatott hiba a rendszerbe. A törvény szerint egyébként az esküdtnek nem kell tökéletesen tudnia angolul.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. január 19. 10:08
Hamarosan, leforgatják, a 12 dühös macska c. filmet is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!