Holdfény dal a diszkótragédia emlékére

2011. március 04. 12:43

Puskás Péter és öccse, Dani közös dalt készítettek Holdfény címmel. Az új számuk március 7-én a VIVA televíziós csatornán fog debütálni.

2011. március 04. 12:43

Az új szerzeményüket a diszkókatasztrófa ihlette, a zenéjét Dani, a szövegét meg Peti írta. Mindkettőjüket személyesen érintette a január 15-én történt végzetes tömegpánik, ugyanis Peti barátnője a szórakozó helyen tartózkodott aznap este, és testvére is oda tartott.

Az ismerősömtől tudtam meg, hogy mi történt, és azonnal hívtam a barátnőmet. Szerencsére már elindult hazafelé, de mindössze tíz perccel korábban hagyta el a helyet. Én szerencsés vagyok, hogy a szeretteimnek nem történt semmi baja, azonban azon az éjszakán több család élete tönkrement. A tragédia után Danival fontosnak tartottuk, hogy megemlékezzünk az eseményről” - mesélt Puskás Peti.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!