Így él Harcsa Veronika

2011. március 19. 15:02

A Stilblog a népszerű jazzénekesnőnél, Harcsa Veronikánál járt. Az interjúból egyebek mellett kiderül, hogy a művésznő imádja az élénk színeket, valamint hogy kedvenc tárgya egy locsolókanna.

2011. március 19. 15:02

Az életem sok területén játszik fontos szerepet a stílusokkal való kísérletezés, játék.” - válaszol Harcsa Veronika arra a kérdésre, hogy mit jelent számára a stílus. A jazzénekesnő saját stílusát eklektikusnak látja, legyen szó akár a zenéről, akár a színpadi megjelenésről. Saját bevallása szerint szeret kísérletezni, és igyekszik sokszínű lenni. Az énekesnő a Stilblognak elmondta: a hétköznapokon hangulatemberként öltözködik, de nagyon szereti a színeket, amiktől feldobódik.

Ez a színimádat nem csak öltözködésére, de otthonára is jellemző. Bár egyelőre albérletben lakik, így például a falak színeibe nem szólhat bele, mégis fontosak számára az erőteljes árnyalatok. Így amit lehet, azt saját ízlésére formál. A kanapét is ennek megfelelően dobta fel egy világos pokróccal és színes párnákkal.

Fontosak számára a növények is. Mindezek fényében egyáltalán nem volt meglepő, hogy a Stilblog azon kérdésre, hogy milyen lenne a saját „álomkuckója” az élénk színeket, és a természetes anyagok fontosságát emelte ki. Az interjúból egyebek mellett az is kiderül, hogy a jazzénekesnő legkedvesebb tárgya egy locsolókanna.

(Fotó: Stilblog)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!