Justin Bieber és a U2 közös albumon

2011. március 22. 11:40

Justin Bieber tinisztár és az ír U2 is énekel azon a digitális albumon, amelyet a Universal Music ad ki, hogy adományokat gyűjtsenek a japán természeti katasztrófa és nukleáris válság áldozatainak megsegítésére. A lemezen hallható még többek között Rihanna, a Bon Jovi és Nicki Minaj is.

2011. március 22. 11:40

A Universal Music a hét végére már megvásárolhatóvá tenné azt az albumot, mellyel adományokat gyűjtenének a japán földrengés és nukleáris válság áldozatainak megsegítésére. Az előadói gárda még formálódik, a bevételeket a Japán Vöröskereszt kapja majd. A korong digitális változatban készül el, mert így gyorsan és világszerte piacra tudják dobni. A terv az, hogy a hét második felében már kapható legyen.

A kezdeményezéshez már megnyerték Justin Biebert, a U2-t, Rihannát, a Bon Jovit és Nicki Minajt is. Lady Gaga Imádkozunk Japánért feliratú karperecek eladásával próbál segíteni. A japán természeti csapásban eddig legkevesebb 21 ezer ember vesztette életét vagy tűnt el.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!