Okirat-hamisítással gyanúsítják Liptait

2011. május 10. 10:47

A műsorvezető rendőrségi kihallgatásán tagadta, hogy vissza akart volna élni elhunyt édesanyja rokkantkártyájával - írja a Blikk.

2011. május 10. 10:47

Liptai Claudia azt állította, elhunyt édesanyja rokkantkártyája a napellenzőről akkor esett a műszerfalra, amikor terepjárójának ajtaját becsukta, egyébként pedig vett is aznap parkolójegyet - írja a Blikk. Ezt azonban a rendőrségen nem tudta bemutatni.

A lap megkereste a Liptai által használt autó szakszervizét, ahol azt a választ adták, hogy ilyen típusú hibával, tehát, hogy a napellenző lecsapódna az ajtó becsukásakor, még nem találkoztak. A műsorvezető április közepén bukott le a hamis parkolókártyával, egy fotós a budapesti Centrál Színház előtt kapta le a járművet.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. május 10. 19:53
amilyen az ország, olyan a celeb
drieno
2011. május 10. 15:39
és mit keresett az elhunyt mama kártyája egyáltalán nála? nem telik parkolójegyre? ez is egy hiteles celeb , a javából a múltkor az a fura ügy a halott vőlegénnyel, most meg ez a pitiáner csalás ilyesfajta celebek nélkül azért lehet, hogy elviselhetőbb volna az élet
tewton
2011. május 10. 15:01
lol. szerintem a rendőrséget orbánviktor kézivezérli, a vádak hamisak, koncepciós per készül a független celebvilág ellen. mindenki meneküljön, európa, segíts!
buckafej
2011. május 10. 14:48
Ekkora pofátlan hazugságot! Ilyen erkölcsi érzékkel bírnak a mi sztárjaink. Szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!