Szigorú Fidesz: aki késett, fizet

2011. július 11. 15:09

A legtöbb fegyelmit és bírságot a Fidesznél szabták ki az elmúlt egy évben, összesen 3,5 millió forintot fizetett be 24 képviselő - írta hétfőn a blikk.hu. Az MSZP-ben nem került sor büntetésre, a mulasztók telefonon kaptak fejmosást. Nem volt példa büntetésre a KDNP esetében sem.

2011. július 11. 15:09

A mulasztásokat a Fidesznél kíméletlenül büntetik, a parlament megalakulása óta 3,5 millió forint bírságot rótt ki a frakció összesen 24 szabálytalankodó tagra - tudta meg a Blikk a képviselőcsoporttól. A frakció a befolyt összegeket jótékony célra fordította.

Az MSZP-ben nem került sor büntetésre, a szavazást elmulasztó képviselők telefonon kaptak fejmosást. A Blikk értesülései szerint a szocialistáknál elsősorban azért nem bírságolnak, mert olyan helyzet nem nagyon állt elő, hogy sikeresen szavazhattak volna a kétharmados kormánytöbbség ellen.

Nem volt példa büntetésre a KDNP esetében sem. „A mi frakciónkban nem külső, hanem önfegyelem létezik” – szögezte le Harrach Péter frakcióvezető. „Egy-két esetben előfordult, hogy duplán vettek föl költségtérítést, de ezekről mindig bebizonyosodott, hogy jóhiszeműen történtek, nem tudatos csalás történt” – tette hozzá.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2011. július 11. 21:10
Még jó, hogy nem ( ország) vezetésközben aludtak el.
*ufó*
2011. július 11. 20:56
hehe, szopó van :) a kommancsok meg vállt a vállhoz vetve sztóndulnak a gecik :)) valaki durrantsa rájuk ezt a zenét szunyó közbe': http://www.youtube.com/watch?v=heaxRpyuMgY
Rücsök
2011. július 11. 20:46
Azért tudtak csak MSZP-s alvó képviselőket fotózni, mert Fideszes nem volt bent. :)
Peter8811
2011. július 11. 19:59
Több megoldása is lehet a fenti képnek: 1.) Ezek azért alszanak mert éjfélig 2/3 1-ig itt vannak a mandineren és tartják a frontot, még talán a lókötő sekkfej is köztük van. 2.) Ildi mama esti mesét mond nekik a fülhallgatójukon keresztül a mesés MSZP-s végkielégítésről ami hol volt, hol nem volt. 3.) Gyurcsány tart előadást fülhallgatójukon keresztül milyen jogok illetik meg a szerzett jogú demokratákat és mi a kötelessége annak a demokratának a melyiknek nincs szerzett joga. 4.) Kéjgázt szívtak be, hogy el tudják viselni a háromszáz MSZP-s hiányát akik kiestek a Magyar Parlamentből. 5.) Nagyon mélyen belegondolnak a problémákba. 6.) Szanyi ottfelejtette a butykost a padsorban. 7.) A kép a Déli PU indulási oldalán készült hajnali 4-kor a vonat indulása előtt 1 órával. :((((((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!